Arrangementet ”Fuck Flinkeskolen” drejer sig om at leve livet på egne præmisser. Foredragsholderen Christina Aros giver sit bud på hvordan i Ringsted Kongrescenter onsdag 29. oktober 2014 kl. 19.30.

Det er tid til at kysse flinkeskolen farvel. Skal du med, eller skal 2014 være endnu et år, hvor du tilsidesætter dig selv?

Det er svært at lave om på sine vaner, og det kan være svært at ændre på noget, man har gjort år efter år. Sandheden er dog den, at det ikke bliver bedre, hver gang du gør dig selv forkert, eller når du endnu en gang søger efter et svar på spørgsmålet:

“Er jeg god nok?”
Christina Aros
Kender du det, at du ikke føler dig god nok, selv om du febrilsk prøver på at gøre alle tilfredse?

Vi lever lige nu i en tid, hvor der mange steder bliver skåret ind til benet. Det betyder ofte øget arbejdspres og arbejdsmængde for både medarbejdere og ledere.

Måske har du oplevet, hvor svært det kan være at sige nej til kollegaer, medarbejdere og ledere, når de lige skal have lavet noget, mens du rent faktisk er i gang med dine egne opgaver. Det kan være svært at sige fra, fordi du så gerne vil have, de andre kan lide dig.

Måske føler du, at der hviler et utroligt stort ansvar på dine skuldre, og det tynger dig.

Eller måske kan du have udfordringer med at have tid til dig selv med god samvittighed.

Hvad end din grund er til at leve i Flinkeskolens skygge, så får du nu en enestående mulighed for at komme til en provokerende, sjov og lærerig aften med forfatter og foredragsholder Christina Aros, der vil guide dig til, at DU lever dit liv på dine egne præmisser i stedet for på andres.

Om foredragsholderen:
Efter at have levet over 30 år i skyggen af andre mennesker, har Christina været igennem en livsbekræftende og dyb transformerende rejse og er gået fra at være et utroligt negativt menneske til at være fuld af energi og power. Christina bliver i daglig tale omtalt POWERCOACHEN og ENERGYBOOSTEREN.

Hun har hjulpet tusindvis af mennesker i ind og udland, til at leve et mere autentisk liv, fuld af glæde, succes, indre ro og balance. Christina er forfatter af bogen Fuck Flinkeskolen.

Foredraget i Ringsted Kongrescenter giver dig:
• De 6 trin til at forlade flinkeskolen for evigt, så du bliver mere energisk og glad
• En evne til at være positiv egoist, fordi det er vejen til at udleve egne mål og drømme
• Hvordan du kan sige fra og stadig have det godt med dig selv
• At gøre op med gamle vaner og mønstre
• Ændre negativ selvkritik til positive forventninger
• Et indblik i, hvad dit autentiske jeg er
• Øvelser du kan bruge til at skabe balance i hverdagen
• Konkret handleplan, så du kan tage første skridt allerede NU

 

Arrangør: Foredragsfabrikken.dk

Billetpris: Nummereret siddeplads: 195 kr. ekskl. gebyr

Køb billetter på www.billetnet.dk – forsalget starter mandag 4. august 2014 kl. 10.00.