Ringsted Kongrescenter præsenterer foredraget, hvor en mand endelig tager bladet fra munden og afslører de dybeste hemmeligheder om sig selv og andre mænd.

Det er ingen ringere end Jakob Olrik, der torsdag den 25. september 2014 kl. 19.30, folder sig ud.

”Kvinde, kend din mand” er et foredrag, der kommer ind på, hvorfor nogle mænd ikke tør binde sig til en kvinde, og hvorfor andre mænd frygter at blive forladt. Foredragsholderen røber, hvorfor alle mænd er vilde med porno og har lyst til sex med alle kvinder. Den afdækker mænds ubehag ved al for megen sniksnak og forklarer, hvorfor mænd på hele planeten har samme store glæde ved at holde sit eget lem i hånden.Kvinde kend din mand, billede

”Kvinde, kend din mand” er foredraget til kvinden, der gang på gang bliver frustreret over sin mands reaktioner og ikke forstår hans handlinger. Til kvinden, der i årevis har ledt efter mr. Right og ikke fatter, hvorfor hun ikke har fundet ham. Og til kvinden, der ikke forstår, hvordan mere sex kan løse alle problemer, når samtalen er gået i stå.

Foredraget giver gode råd til, hvordan du tiltrækker en mand, hvordan du forfører ham, og hvordan du beholder ham. Og hvordan du kommer af med ham på en god måde.

Så tøser, kærester, mødre, og alle jer andre – kom til en aften, der for altid vil ændre jeres liv.

Om Jakob Olrik
Sexolog og forfatter Jakob Olrik blev for alvor kendt i programserien “I seng med DR2”. Herefter gik det stærkt som fast sexekspert i Go’ Morgen Danmark (sommeren 2010), debattør i diverse aviser og blade, “sexguide” i det Københavnske natteliv for Politiken og meget mere.

Tidligere har han været med til at etablere sexologuddannelsen samt kognitiv parterapeut-uddannelsen, der begge stadig har til huse i Wildersgade i København. I 2010 udkom Jakobs første bog: ”Mer´ og bedre sex”, og i 2013 udkom bogen ”Kvinde, kend din mand”.

Arrangør: Foredragsfabrikken.dk

Billetpris: Nummereret siddeplads: 195 kr. ekskl. gebyr

Køb billetter på www.billetnet.dk – forsalget starter mandag 4. august 2014 kl. 10.00.