Oplevelser for enhver smag og alder: Biblioteket præsenterer efterårets arrangementsprogram. Hent foldere til de mange arrangementer på Ringsted Bibliotek og Borgerservice eller læs om arrangementerne på ringstedbib.dk, hvor du også kan melde dig til og købe billet.

Der venter dig et godt miks af gode oplevelser
For de voksne byder efteråret i biblioteket på et godt miks med temaer som løb, sundhed, familieliv, sygdom, samt litteratur og historie. Du kan blive klogere på 5:2 kuren med Jerk W. Langer og Louise Bruun; møde tv-journalisten Jens Blauenfeldt, der giver tips og tricks til nybagte forældre. Eller komme til foredrag med tidligere chefinspektør i Københavns Politi, Per Larsen, der nu er vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse. Med forfatteren Tom Buk-Swienty kan du rejse tilbage i tiden og næsten mærke suset og høre kanonerne fra Sønderjylland i 1864.

Eftermiddagsfilm, litteratur og klassisk musik
I Eftermiddagsbio er der hver måned dobbeltforestillinger. Bibliotekets P2 Lytteklub fortsætter med en række musikaftener, hvor der snakkes om og lyttes til klassiske værker. Og når det bliver mørkere er der oplæsning om trolde i forbindelse med den Nordiske Skumringstid.

Børn og forældre ser film på biblioteket
Babyboom-arrangementerne giver nybagte forældre gode råd og vejledning. Der er små workshops med babymassage og stimulastik. Og der vises film i Kino Bambino for forældre på barsel. For børnene er der teaterforestillinger, fælles sangdag, julegaveværksted, samt film i Juniorbio for børn i skolealderen. På ringstedbib.dk kan du se, hvornår filmene vises, og du kan booke billet. Men hvis du vil se, hvilke film det drejer sig om, skal du have fat i en folder. Biblioteket viser også film for de allermindste børn fra 0 til ca. 3 år, og for børn i børnehavealderen. Her er ingen folder, men både institutioner, dagplejere og forældre kan finde arrangementerne på ringstedbib.dk.

Tilmelding og billetter
En stor del af bibliotekets arrangementer er gratis, men kræver tilmelding. Andre gange skal man købe billet. Begge dele kan man gøre via bibliotekets hjemmeside, men det er også muligt komme forbi eller ringe til biblioteket på telefon 57 62 70 01. ”Du kan sagtens finde flere aktiviteter i løbet af de kommende måneder”, fortæller arrangementskoordinator Rikke Bernt fra Ringsted Bibliotek og Borgerservice, og fortsætter, ”så det vil være klogt at holde øje med hjemmesiden og vores facebookside. Eller simpelthen spørge på biblioteket, så du ikke går glip af noget i efteråret”.

DSC04486