Comedy ZOO On Tour er en landsdækkende turné, hvor FBI (Funny Business Inc.) sender et hold af deres komikere ud i det ganske land. Comedy ZOO On Tour giver publikum lejlighed til at opleve en række af landets sjoveste komikere i intime og hyggelige rammer. Den 15. september er Ringsted Kongrescenter klar til at lægge scene til Heino Hansen, Daniel Lill og Martin Nørgaard.

Heino Hansen
Heino Hansen har på meget få år skabt sig en kometkarriere i dansk stand-up. Han har i løbet af sine år som komiker været vidt omkring og høstet anerkendelse i form af en 2. plads til “DM i stand-up” i 2010 samt en nominering til “Läkerol Talentprisen” ved Zulu Comedy Galla samme år. Mange kender ham også fra Stand-up.dk i 2011 og for sine år som vært på The Voice. På scenen opleves Heino som den underspillede komiker især kendetegnet med sin minutiøse timing og meget stærke levering. Han har en fantastisk evne til at tryllebinde folk med sit charmerende væsen, sit pudsige udtryk og sit samspil med publikum. Han optages meget at ting, der forvirrer ham i hverdagen, små finurlige observationer og oplevelser fra sit eget liv.

Daniel Lill
Daniel Lill imponerer med sin tilstedeværelse i rummet – pga. af sin højde, sit komiske gen og en formidabel publikumskontakt. Han var sidste år på tour rundt i landet med Simon Talbot og høstede mange fans for sin voksne drengerøvsstil, der rammer publikum i alle aldersgrupper. Hans comedyfacon kombinerer en herlig mimik med en løssluppet og fjollet tilgang til sit standup-show.

Martin Nørgaard
Siden Martin Nørgaard debuterede som 18-årig på den danske stand-up-scene, har han formået at gøre sig positivt bemærket ved flere lejligheder. Han blev nr. 3 til “DM i standup” i 2010 og Linda P udvalgte ham som sin opvarmer til sit onemanshow “Linda P – og mig” i 2011, hvor også Politikens Henrik Palle fik øjnene op for dette åbenlyse talent og roste ham i sin anmeldelse. Martin har desuden gjort sig bemærket i programmet “Standup.dk” på TV2 Zulu med soloshowet “En time på Huset” og twoman-showet “Der er noget galt i Danmark” med kollegaen Anders Stjernholm. Det var således også helt fortjent, at han i 2013 blev nomineret til “Läkerol Talentprisen” ved Zulu Comedy Galla. Martin er typen, der ret tit bliver sur over ting – primært ting der sker i samfundet, men også ting han oplever og observerer. Sker der uretfærdighed i Martins verden, skal han nok påtale den med bitre protester. Martin er uden tvivl et af de største talenter lige nu på den danske stand-up-scene.

Prisen for showet er 155 kroner ekskl. gebyr. Køb billetter på www.billetnet.dk

fbi