Tobias Dybvad kan i Ringsted Kongrescenter lørdag 28. marts 2015 kl. 19.00 opleves i sit one-man show “Er det ikke dig fra Dybvad?” der, til trods for titlen, ikke er en udvidelse af det populære Tv-program, men et selv-satirisk indblik i livet bag og som Tv-værten Dybvad. Om balancekunsten i at være kendt for at udlevere kendisser og ikke selv blive én af dem, han peger fingre ad.

Mange vil huske Tobias Dybvad for sit første solo- og meget udsolgte show “Sjov mand – klam personlighed”!

Fra foråret 2015 er han klar til næste kapitel i sin stand-up-karriere med one-man showet “Er det ikke dig fra Dybvad?”, om det minefelt han bevæger sig i som kendt komiker og Tv-vært for ikke
at blive for meget en del af den celebrity-kultur, han selv peger fingre ad. Kan det overhovedet lade sig gøre, når man selv er på forsiden af bladene?!

Tobias Dybvad har i mere end 11 år været en banebrydende spiller på den danske stand-up scene. Og selvom han hele tiden har haft en trofast fanskare og løbende har modtaget flotte anmeldelser for sit komiske talent, var det først som vært for Tv-successen “Dybvaaaaad”, at hans evner som komiker for alvor kom i rampelyset.

Tobias Dybvad har siden på rekordtid erobret det danske mediebillede med en bruttoskare af tæt på 300.000 fans på Facebook, høje seertal og massiv pressedækning i form af omtaler, interviews og sågar forsiden af Euroman.

Dybvad_erdetikkedigfradybvad_poster_lowresTil marts 2015 bliver det et gensyn med den charmerende, men også pirrende humor, der har gjort Tobias Dybvad til en af tidens sjoveste komikere.

Han formår som én af de få at udfordre genren og vælger aldrig de lette løsninger. Det gør mødet med ham til en forrygende sjov og udfordrende oplevelse, hvor intet er helligt.

Glæd Jer til en selvudleverende stand-up-oplevelse med en af tidens mest eftertragtede komikere, der denne gang retter skytset mod nemesis og sikkert bare bliver endnu mere kendt for det!

Læs mere: http://www.tobiasdybvad.dk/dybvaaaaad

Billetpris:
Nummereret siddeplads: 210 kroner ekskl. gebyr

Køb billetter på www.billetnet.dk – forsalget er startet