Børnebiblioteket på Ringsted Bibliotek og Borgerservice fejrer traditionen tro den årlige sangdag, hvor børn i alderen 0-6-år inviteres til fællessang torsdag den 11. september kl. 10.00-11.00. Arrangementet er et samarbejde med Ringsted Musik- og Kulturskole.

Mere sangglæde
Børnebiblioteket og Musikskolen i Ringsted vil gerne være med til at styrke sangglæden hos kommunens små borgere og deres nære voksne. Til sangdagen er der velkendte sange på programmet, og det er Jan Birk fra Musikskolen, der underholder med sang og guitar. Børnene må meget gerne tage deres forældre og bedsteforældre med, og institutioner og dagplejere er også inviteret til den fælles sangoplevelse. Jo flere, jo bedre!
Børnene opfordres til at tage madpakken med, men børnebiblioteket sørger for juice til alle de små sangere.

Tilmelding
Det koster ikke noget at deltage, men arrangementet kræver at man tilmelder sig senest 10. september. Tilmelding kan ske ved personlig henvendelse på Ringsted Bibliotek og Borgerservice, på telefon 57 62 70 01 eller online på www.ringstedbib.dk.

Derfor synger de små
Der er mange gode grund til at synge. Sang styrker sprogdannelsen, og det er godt for børnenes motorik og deres sociale samvær. Sang kommunikerer på tværs af køn og kultur. Og sang opbygger selvværdet. Og så har det at synge en udefinerbar herlighedsværdi – det er sjovt at synge.

Små Synger Sammen er en årlig sangdag for alle 0-6-årige i hele landet. Man kan læse mere om dagen på www.dr.dk/syngelyst

sang