Foruden ni spændende teaterforestillinger for børnene byder efterårsferien på et børneloppemarked ved det store Loppe- og Kræmmermarked i Ringsted Kongrescenter.

Lørdag den 11. oktober kl. 10.00-16.00 og søndag den 12. oktober kl. 10.00-15.00 kan man komme til Loppe- og Kræmmermarked.

Ringsted Fodboldsponsor Forening og Ringsted Kongrescenter samarbejder igen om det store Loppe- og Kræmmermarked på Midtsjælland. Det tilbagevendende Loppe- og Kræmmermarked er endnu engang udvidet med det velkendte Børneloppemarked.

Der vil her blive solgt ud af børnenes gamle legetøj, hobbyartikler m.m. En stadeplads (2 x 2 meter inkl. et bord) til børneloppemarkedet koster 100 kr. for én dag og 150 kr. for begge dage. Du skal blot være under 14 år.
Der er stadig enkelte ledige stande og er du interesseret, så kontakt Ringsted Kongrescenter, Steen Iversen – mail: sti@ringsted.dk

Der forventes deltagelse af mange stadeholdere fra nær og fjern – alle med spændende og interessante boder på de mere end 1.000 kvadratmeter i Ringsted Kongrescenter.

Der var i marts 2014 mere end 2.500 besøgende, da Loppe- og Kræmmermarkedet sidst blev afholdt i Ringsted Kongrescenter.

Entre ved indgangen: Voksne – 20 kr.; Børn 7 til 14 år – 10 kr. Børn u/7 år – gratis ifølge med voksen.