Coach, familierådgiver og forfatter Charlotte Berg holder foredrag med overskriften Den sammenbragte familie – SÅDAN får vi den til at fungere.

Det sker i Aktivitetsrummet på Ringsted Bibliotek den 3. november kl. 19-21.

Biblioteket skriver om foredraget: “Forestil dig, hvordan det må være at leve i en harmonisk familie, på trods af forskelligartede følelser for hinanden. Forestil dig, hvordan det må føles, at have helt styr på børneopdragelsen og de personlige grænser uden dårlig samvittighed. Og forestil dig, hvordan det er, når sammenhold og fællesskab gennemsyrer familien, så alle ved, at nu er to familier blevet til én. For det kan nemlig alt sammen sagtens lade sig gøre, selvom man er en sammenbragt familie med dine, mine og vores børn. Og selvom ikke alle medlemmer af familien elsker hinanden lige højt. Det ved Charlotte Berg. For hun lever selv i dette familiesystem på 7. år. Og hun har prøvet på egen krop, hvad det vil sige, når to halve familie med hver deres værdier, vaner og følelser skal smedes sammen og leve under samme tag.”

Charlotte Berg har skrevet bogen ”SKILSMISSEN – det gode samarbejde er et spørgsmål om vilje” (2008). Du kan naturligvis reservere og låne bogen på Ringsted Bibliotek.

Åbent for tilmelding via www.sjbilletten.dk. Entré 50 kr.

charlotte berg