I Ringsted Kongrescenter kan du  mandag den 13. oktober kl. 10 opleve Theatret Thalias Tjenere, et internationalt turnerende masketeater med base i Århus.

Teatret blev grundlagt i 1993 og har med årene etableret sig som ét af Danmarks førende, professionelle masketeatre. Teatret skaber morsomme og intelligente forestillinger med mange lag – for både børn og voksne.

Publikum præsenteres for en spændende historie, et godt grin og noget at strække sig efter. Inspirationen hentes i folkelige teaterformer som commedia dell’arte, melodrama og slapstick. I forestillingerne bruges humor og latter som vejen til eftertanke om vores virkelighed – og om den enkeltes rolle i den store sammenhæng. Theatret Thalias Tjenere lægger vægt på underholdning med holdning.

”Race Dog” er en god portion hundegalskab for hele familien. En action-komedie om forbudt kærlighed i en benhård hundeudstillingsverden – en verden af magt, begær, og indre og ydre parasitter.

Den underskønne Bolette er en feteret mopse-prinsesse med fine papirer og en strålende fremtid. Ralf er en kasseret væddeløbshund med en god næse for problemer. Da de tilfældigt mødes er det kærlighed ved første snus.
Men familien har andre planer for Bolette. Siden hun var hvalp, har hun været udset til parring med en champion af hendes egen slags. Nu risikerer hun at svigte generationer, traditioner, og ambitioner for at søge lykken med en håbløs køter. Vover Bolette pelsen?

racedog5big