Fredag 1. maj 2015 kl. 20.00 går Danser med Drenge på scenen i Ringsted Kongrescenter. Køb billetter.

Det er en helt speciel oplevelse at være med til en Danser med Drenge koncert. Der er garanti for stærke følelser på scenen, fællessang og fest.

Bandet har for længst vist sine bæredygtige kvaliteter. Siden 1993 har de skabt det ene dansksprogede hit efter det andet. Koncerterne har tiltrukket et stadigt større publikum, og Danser med Drenge har et bagkatalog så stort som ingen andre. Hvem kender ikke: ”Hvor længe vil du ydmyge mig?” –” Er der nogen i Himlen?” – ”Grib chancen” og ”Griber du mig når jeg falder”?

Alle klassikerne er naturligvis med på scenen den 1. maj, men der er også nye hits som Danser med Drenge har listet ind i sættet. De nyeste er publikumshittet ”En lille pille” samt balladen ”For mig er du helt perfekt”.

Som altid fører Rie Rasmussen an i fællessangen med publikum, sammen med bandets ”gamle onkler”: Klaus Kjellerup der står for sangskrivningen, og hans barndomsven reggae-kongen Onkel Stanley.

De øvrige medlemmer i det tæt sammenspillede band hører alle til cremen af dansk musik: Steffen Pastor Qwist, guitar, Morten ”Oberst” Bolvig, keyboards, og Kasper Langkjær, trommer.

 

DmD2008