Ringsted Jazzklub inviterer United Nations Jazzband indenfor i kulturhuset til en koncert den 28. november kl. 20.30-23.30.

United Nations Jazzband består af seks forholdsvis unge bandmedlemmer og ligger sig i spidsen indenfor den traditionelle jazzgenre.

Biletter købes indtil den 26. november hos Skjold Burne Vinhandel, Nørregade 45. For medlemmer af Ringsted Jazzklub koster en musikbillet 75 kr. og en madbillet 100 kr.
Hvis du som gæst ønsker at nyde koncerten, koster en musikbillet 100 kr. og kan også købes ved indgangen, hvis der er flere ledige pladser.

United Nations Jazzbands medlemmer kommer fra hele seks forskellige lande, og derigennem fik bandet i 2009 sit navn.. Alle musikerene spiller i hver deres orkestre til hverdag og samles kun et par gange hvert år. I år har bandet besøgt jazzfestivaler i Holland og Schweitz, og nu er det så blevet Danmarks tur. Danmark spiller en særlig rolle for bandet, da det var her de spillede sammen første gang, på Snake City jazzfestival i Slangerup.

Aftenens arrangement støttes af kunstrådet.

united nations jazzband