Julemærkemarchen er tilbage i Ringsted søndag den 7. december kl. 10.00. Julemarchen er for hele familien og der vil være ruter mellem 3 og 10 km.

I år er det 38. gang, der holdes julemærkemarch den første søndag i december, til fordel for de mange børn, som får hjælp på julemærkehjemmene i Danmark. Julemærkemarchen handler om at gå en tur med familie, venner og bekendte, imens du støtter den gode sag.

På kortet over et af startstederne, hvorfra marchen begynder, finder man Benløse hallen, Præstevej 19, 4100 Ringsted. Afgangen fra Benløse hallen går kl. 10, og alle gangere skal være i mål inden kl. 13.30. Billetterne fås i forskellige varianter til 20-60 kr. og kan købes på denne hjemmeside, senest d. 15. november.

Hvis du ikke nåede at få billet, kan du købe biletter ved Benløsehallen på dagen den 7. december  kl. 9.00-9.30.

Som præmie for din deltagelse i julemærkemarchen vil du modtage en medalje med motiv fra et af årets julemærker 2014. De tre største hold på landsplan vinder i øvrigt en pokal. På startstederne kan købes julemærker fra flere årgange, som også er med til at støtte det gode formål.

Julemærkehjemmet hjælper og støtter børn med vanskeligheder mellem 7 og 14 år. Børnene kan på julemærkehjemmet få styrket deres selvværd, lære om sund kost og motion og bare få lov at være børn igen.
Julemærkemarchen er din chance for at støtte det gode formål, samt forbrænde lidt ekstra kalorier her i juletiden.