Jul i Ringsted 2014 byder på fire teaterforestillinger for børn. Der er gratis entré, men billetter skal bestilles via Billetten.dk (søg på Ringsted).

Fredag den 12. december kl. 16 i Anlægspavillonen. Nissen der ville være berømt, baseret på Kim Fupz Aakeson fortælling om Nissen, der drømmer om, at folk vil råbe hurra og putte ham i fjernsynet. Men bagsiden af berømmelsen viser sig at være en helt anden historie. 4-9 år.

Søndag den 14. december kl. 13 i Gymnastikhuset på Den gamle Kaserne. Julepakken. Kirsten og Katrine befinder sig i en trist juleforladt stemning. Helt uventet modtager de en pakke, den viser sig at indeholde en lille kiste med alskens juleherligheder, som lidt efter lidt og på underfuld vis får den længe savnede julestemning i hus. 4-9 år.

Søndag den 14. december kl. 10.30 i Ringsted Kulturhus. Eventyret fra julemandens sæk. Når julemandens sæk åbnes, folder eventyret sig ud – en kendt historie om en bamsefamilie, der får besøg af en uventet gæst til jul. Og så bliver det alligevel en hyggelig lillejuleaften med juletræ, risengrød og honningkager.

Lørdag den 20. december kl. 13 i Gymnastikhuset på Den gamle Kaserne. En Rigtig Nisse. Fru Nielsen hader jul! Mennesker, der sviner i hendes stuer og grannåle, som drysser. Men så flytter en nisse ind på hendes loft, som gerne vil have jul. 3-8 år.

 

Marius Byriel fortæller om Jul i Ringsted 2014