Foredragsfabrikken.dk arrangerer ForedragsBrunch søndag den 22. marts 2015 kl. 10-14.

Emnet er “forfulgt af fortiden”, og foredragsholderne hedder Mette Glargaard, Henrik Bramsborg og Jens Romundstad.

Mette Glargaard er ”Poul Glargaards datter”, og hun fortæller om, hvordan hun blev brugt som redskab til at fremme sin fars skuespillerkarriere. Det er ikke for sarte sjæle. Foredraget handler om narcissisme og følelsesmæssig incest og byder på eksempler og historier, der fortæller om angsten, usikkerheden og det kaos, som Mettes far udsatte sine omgivelser for. Samtidig er det et positivt og fremadrettet foredrag, der giver indblik i, at det er muligt at komme ud på den anden side af en barndom med svigt og kaos.

Henrik Bramsborg, forfatter og sikkerhedsrådgiver, belyser fænomenet stalking, der rammer anslået 10.000 danskere årligt. Foredraget omfatter gode råd om, hvorledes ofre slipper af med deres stalker, undgår fremtidig stalking, samt hvordan samfundet dæmmer op for problemet.

Jens Romundstad er bedre kendt under kunstnernavnet “Biker Jens”, som han fik, da han deltog i Robinson Ekspeditionen 1998 og 2002. Siden er han blevet civiløkonom, performer, tv-vært og lokalpolitiker for Venstre. Foredraget handler om personlig branding, og hvad det har betydet at være banebrydende indenfor sit område.

Udover vitaminer til hjernen, får du denne søndag serveret en lækker brunch, kaffe/te, juice samt nødder. Der er mulighed for hygge, mingling og netværk i pauserne.

Køb billetter på www.billetnet.dk – forsalget starter onsdag 3. december 2014 kl. 10.00.

Mette Glargaard
Mette Glargaard
jens-romundstad
Jens Romundstad