Med årsskiftet følger ny energi, nye mål og nye projekter, og for en lokal familie i Ringsted, betyder det åbningen af en ny café, bygget på deres præmisser og koncept.

cafe latte

Den nye café skal hedde Big Chef og tilbyde grundigt hjemmelavet mad, lavet på gode og friske råvarer. Caféen åbner den 15. januar og vil køre med åbningstilbuddet “spis for to – betal for en!”

Big Chef ønsker at servere gode og velsmagende café-retter, og på det meget alsidige menukort står blandt andet sandwich, burger, salat, smørrebrød og bruchetta. Ønsker du en større hovedret, serverer Big Chef blandt andet pastaretter og bøffer, eksempelvis den hjemmelavede pariserbøf, med alt hvad dertil hører.

Det centrale i Big Chefs koncept er, at alt skal være hjemmelavet; grovfritter og chilimayo akkompagnerer de lækre burgers, sandwiches og hovedretter, og laves helt fra bunden af. Ingen råvarer købes færdiglavede.

I en by som Ringsted mener Big Chefs ejere, at det er vigtigt at støtte hinanden, og derfor sælges Dagmarbryggeriets specialøl til både frokosten og aftensmaden.

Men Big Chef ønsker ikke kun at servere hovedretter. Ingen café uden velsmagende kaffe, lavet på gode ristede bønner. Her vil Big Chef levere klassikere som café latte, cappuccino og stempelkaffe, men også friste med nye og spændende variationer, som er værd at smage. Hertil hjemmebagt kage i forskellige varianter.

Big Chef udvider desuden konceptet med et godt tilbud til erhvervslivet, nemlig Big Chef Business, hvor kontor/lokale kan lånes til møder og mindre konferencer på omkring 10-12 personer. Her vil Big Chef assistere med frokosten, kaffen eller hvad hjertet ellers måtte begære.

/Stine Amanda