Kæmper du med smerter, kan du få stor glæde af varmebehandling med et saunatæppe. Det er videnskabeligt dokumenteret, at infrarød varme har en lang række positive konsekvenser. Infrarød varme gennemtrænger hud, muskler, knogler og indvolde, hvilket resulterer i en dybdegående behandling som fremmer blodcirkulationen, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse og cellernes stofskifte. Det mindsker betændelse i kroppen, lindrer smerter i led og ryg, heler sår, understøtter vægttab mv.

“Da jeg møder op første gang, er jeg noget spændt på, hvad er det jeg har sagt ja til. Jeg bliver lynet inde i varmetæppet, og det bliver sat på 70 grader. Mens jeg lå i tæppet kunne jeg mærke at min krop blev varm og mere og mere afslappet. Efter endt behandling kunne jeg mærke at de massive smerter jeg havde, da jeg kom, var væk. Derefter var jeg spændt på, hvor længe virkningen ville vare, men jeg oplevede ikke forøget smerte i ugen der gik, og sådan gik det mellem alle behandlinger,” siger Marlene Nielsen, der lider af  fibromyalgi og psoriasisgigt.

C. S. Langholm har tilbud på varmebehandlingen til og med den 27. marts 2015. 45 min. behandling kan fås for kr. 250,- (normal pris kr. 350,-)

Tag plads
Velkommen til C. S. Langholm

Fysiurgisk massør Christina Søe Langholm har også tilbud på den populære Body – slanke – wrap.

“Jeg har prøve Body-slanke-wrappen hos C.S. Langholm tre gange. En behandling starter med massage med et apparat, som sætter gang i blodcirkulationen og løsner affaldstofferne. Derefter bliver man smurt ind i en dejlig olie. Så bliver man ”wrappet” ind i plastik og får saunatæppet på. Jeg lå med tæppet i 45 min. og havde den på 80 grader. De første 15 min. gav Christina en dejlig afslappende ansigtsmassage. Når de første 15 min. er gået, forlader Christina lige så stille lokalet, så man bare kan synke helt ind i sig selv, slappe af til dejlig afstressende musik og bare være,” fortæller Pil Olsen, der tabte sig 4 kg i løbet af 3 uger.

“For mange affaldsstoffer kan være med til at gøre dig overvægtig, sløv, træt og doven. Slanke Wrap arbejder i dybden og frigiver ikke kun de affaldsstoffer som ligger i overfladen af huden. Du vil opleve en markant forbedring i hele kroppen p.g.a. afgiftning i såvel det indre som ydre,” siger Christina Søe Langholm, der anbefaler at man får minimum tre behandlinger, så man kan få løsnet op i de affaldsstoffer der har siddet der rigtig længe.

Hele behandlingen inklusive ansigtsmassage tager 105 min. og koster frem til 27. marts kun kr. 595,- (normal pris kr. 795,-).

Du kan læse meget mere om de to tilbud her