Bog & Idé får besøg af krimiforfatteren Jakob Melander, som er aktuel med romanen ”De berusedes vej”. Det sker lørdag den 7. marts 2015 kl. 11-12.

En bombe eksploderer i et baghus på Nørrebro i København. På gerningsstedet finder politiassistent Lars Winkler det maltrakterede lig af Thorbjørn Lehbæk, journalist ved den venstreorienterede netavis Modkraft. Snart er politiassistenten på sporet af en terrorcelle, og efterforskningen hvirvler op i 80’ernes punk- og BZ-miljø.

Romanen er tredje bog i den anmelderroste og internationalt anerkendte serie om politiassistent Lars Winkler – københavner med stort K, enspænder, indehaver af en imponerende pladesamling og en ramponeret lejlighed ved Nørrebro Station.

Berlingske skrev: “Melander skriver fremragende, nogle steder decideret poetisk, pågående, pompøst og med et godt skud intellektuelle og musikalske vitaminer.”

På sin hjemmeside fortæller Jakob Melander om sit karrierevalg: “Da jeg var barn sad min far, der er klassisk arkæolog, ofte om aftenen ved skrivebordet og læste og skrev. Og allerede dengang tænkte jeg, at dét der, det ville jeg også lave, når jeg blev voksen. Måske ikke lige arkæologi, men selve situationen: At sidde med en anden verden i hovedet og fastholde den på skrift.”

I Ringsted Bog & Idé kan du få en snak med forfatteren og få signeret bogen.

jakob melander Melander 2