Ringsted Erhvervsforum byder lokale virksomheder velkommen til torsdagsbrunch den 5. marts 2015 kl. 8.00 – 9.00 i Nordeas erhvervsfilial på Sct. Knudsgade 2 B, 1. sal, Ringsted.

Nordea er den største finanskoncern i Nordeuropa. Banken blev i marts 2014 for andet år i træk kåret som vinder i kategorien bedste bank i Norden, samt kåret som bedste bank i Danmark de seneste 5 år.

I Ringsted tilbyder Nordea således både nordisk styrke og lokalt nærvær til såvel virksomheder som private kunder fra adressen lige midt på byens torv.

Kom og hør områdedirektør Karsten Pedersen fortælle mere om Nordea i Sjælland Vest og Syd.

ebert
Thomas Ebert

Møde Thomas Ebert fra ”Guldfireren”
Nordea har samtidig valgt at invitere en af deres gode kunder Thomas Ebert til at fortælle lidt fra sportens verden under overskriften ”LEDERKULTUR I SPORTENS VERDEN”. Thomas Ebert er født i 1973 og er opvokset i Ringsted. Han blev medlem af ”Guldfireren” i 1997. Her blev det til 5 VM-guldmedaljer og bronze ved sommer-OL 2000 samt guld ved OL 2004 og 2008. Desuden har han høstet 3 VM-medaljer i letvægts toer, heraf de to af guld.

Torsdagsbrunch er et arrangement hvor en virksomhed fortæller sin historie – om virksomhedens udfordringer og succeser. Formålet er at virksomhederne, som deltager får ny inspiration ift. virksomhedsdrift og vækst, og at Ringsted Erhvervsforums medlemmer får øget kendskab til hinanden.

Arrangementet er åbent for alle Ringsteds virksomheder. På den måde er det også muligt for virksomheder, der ikke er medlemmer af Ringsted Erhvervsforum at få et indblik i foreningens arbejde.

Tilmelding kan ske via www.ringsted.nemtilmeld.dk