God musik, dans og sodavand står på programmet, når ungdomsklubben på Korsevænget 14 holder fest fredag den 20. marts. Det er en alkoholfri fest, som åbner dørene klokken 20. Man skal ikke tilmelde sig for at komme med til festlighederne, man møder bare op med sit allerbedste festhumør. Dog skal man være der inden klokken 21.30, for der lukkes dørene.

ungDet bedste af det hele er, at det kun koster en flad 20-krone at få en fantastisk aften.

Hvis man allerede har fredagsplaner, er der heldigvis andre muligheder for at besøge ungdomsklubben. De holder nemlig åbent mandag, onsdag og torsdag fra kl. 19.00 til 21.30. Her er der mulighed for at bruge sin fritid sammen med andre unge. Oplevelser og masser af aktiviteter står på skemaet, du har endda selv mulighed for at præge programmet med gode idéer. Det kunne være ture, events, fester, konkurrencer, kreative projekter og eller andet, du har kunne tænke dig.

Hvis du har lyst til at møde nye mennesker eller mangler et sted, hvor du kan være sammen med dine venner, er ungdomsklubben helt ideel. Man kan se en film, spille billard eller fodbold, game playstation, snakke, høre musik eller hvad man nu ellers er i humør til.