Foreningen for funktionel træning åbner i karosseriet på Thorsvej 6 i Ringsted. De fleste borgere i Ringsted forbinder nok den gamle karosserifabrik med busser. Men den tid er forbi, for nu har foreningen for funktionel træning overtaget lagerhallen og sætter fokus på reparation af kroppens eget karosseri.

Den 21. marts 2015 kl. 10-12 afholdes åbent hus, hvor alle er velkomne. Her vil der være konkurrencer og lotteri for både voksne og børn. De fine præmier er sponsoreret af byens lokale butikker og overskuddet går til foreningen. kl. 10.30 vil der være opvisning i funktionel træning, og der er også mulighed for selv at prøve kræfter med træningsformen, hvis træningstøj medbringes. Der vil desuden være kaffe og kage samt mulighed for at få gode råd om sundere livsstil.

Åbent hus er gratis, og hvis du melder dig ind i foreningen på netop denne dag, kan du træne den første måned for 0 kr.

Meningen med funktionel træning er at pleje kroppen og helbredet samt at komme i bedre form. Der trænes højintensiv intervaltræning, som bygges på balance og styrke, orienteret mod kropsvægttræning. Der benyttes også kettlebells, reb og vægtstænger til variation og udfordring. Fokus er på at bruge kroppen til det som den er skabt til og hverken mere eller mindre. Så kan den nemlig holde mange år endnu.

Foreningen er desuden registeret som frivillig forening under Ringsted Kommune og er medlem af DGI.

/Stine Amanda