Buddy Legetøj er tilbage med succesen fra sidste år!

I påskeugen kan du kigge ind hos Buddy Legetøj i Ringstedet og være med til at lege med HAMA-perler. Alle børn, som får hængt en perleplade op i butikken, deltager i konkurrencen om én af de fede præmier fra HAMA.

Vinderne trækkes tirsdag den 7 april. Når vinderne er fundet, kan man afhente sin perleplade i butikken, hvis man gerne vil have den med hjem.

Det vil sige, det er faktisk børnene, der står for oppyntningen af butikken til påske. “Sidste år lavede vi ”Kom og lav perleplader” til påske, og dette event har vi tænkt os at lave igen i alle påskedagene. Perlepladerne som børnene laver, hænger vi op i butikken, og så får de lov til at pynte butikken. Efter påske kan børnene så komme og hente deres perleplader, så de kan pynte derhjemme også”, fortæller Anja fra Buddy Legetøj.

Har I nogle påskevarer i sortimentet?
Vi har ikke decideret påskevarer, men vi har vores egne bud på påskeæg, som vi ikke mener altid behøver at være lavet af chokolade. Blandt andet har vi gode tilbud på udvalgte HAMA og LEGO produkter – og så har vi et hamrende godt tilbud på en ”fjernstyret UFO”.

Plejer du at modtage eller sende et gækkebrev?
Engang imellem prøver jeg at ”snyde” mig til et påskeæg ved, at sende gækkebrev til mine forældre eller min storebror, men det kræver opfindsomhed, hvis det skal lykkedes. Så bruger jeg min hunds navn i stedet for mit eget eller mit fornavn og efternavn ud i et, så der er flere prikker. Det sker at jeg selv får et gækkebrev, men det er ikke så tit.

 

Læs også Dit Ringsteds påskeinterview med Christel fra Abella Blomster.