fotokonkurrenceJH Foto i Tinggade afholder en konkurrence for at finde Ringsteds sødeste barn 2015. Alle børn mellem 3 måneder og 10 år kan deltage. Der tages en stribe billeder, og det bedste billede vælges ud i samarbejde med børnenes forældre.

Det er gratis at deltage, og med hjem får du et billede af dit barn i enten sort/hvid eller farve. Alle deltagende børn har samtidig chancen for at vinde et af de tre gavekort på 1000 kr. til butikken.

Det er femte gang Johnny fra JH Foto arrangerer konkurrencen, og deltagerantallet har de andre år været helt oppe på 150-200 børn. Det er spændende at se hvor mange søde børn der kommer for at få taget deres billede i år.

Afstemning på Facebook
Tidligere foregik afstemningen i butikken, men da JH foto netop har fået en Facebook side, kan man denne gang stemme hjemmefra. Det er ganske simpelt: Man klikker bare ind på siden og finder det billede, man syntes er bedst, klikker på ”syntes godt om”, og så har man sendt sin stemme af sted. Fordelen er, at man på denne måde kun kan stemme én gang på hvert barn.

Billederne offentliggøres på JH Fotos Facebook side fra den 1. marts til og med den 1. maj 2015. Der kan stemmes sideløbende med konkurrencen, samt 14 dage efter konkurrencen er slut. Det vil sige, at sidste chance for at stemme er den 14. maj.

Har du Ringsteds sødeste barn? Så kig ind i butikken og bestil en tid, eller ring på tlf. 26 25 04 16.

foto foto2

/Stine Amanda