CZOT_fall_2015_Oplev komikerne Anders Fjelsted, Torben Chris og Dan Andersen i Ringsted Kongrescenter tirsdag den 15. september 2015 kl. 20.

Køb billetter på www.billetnet.dk.

Comedy ZOO On Tour er en landsdækkende turné, hvor FBI (Funny Business Inc.) sender et hold af deres komikere ud i det ganske land. Comedy ZOO On Tour giver publikum lejlighed til at opleve en række af landets sjoveste komikere i intime og hyggelige rammer.

I september er det Anders Fjelsted, Torben Chris og Dan Andersen, som gæster Ringsted Kongrescenter. De er alle tre sidst i 30’erne og i faste forhold. To af dem har sågar børn, så der skulle ikke megen overtalelse til, før de sagde ja tak til Comedy ZOO On Tour i september. For dem er det måske en flugt fra en begyndende midtlivskrise. For publikum bliver det lejligheden til at opleve tre af landets sjoveste og mest modne drengerøve på samme aften i Ringsted Kongrescenter.

Anders Fjelsted
Anders Fjelsted er ham alle kan lide. Charmerende, positiv og stærkt selvironisk. Med næsten 20 år i stand-up-branchen har han prøvet det hele – og det kan mærkes, når han med rolig hånd og stor overbevisning leverer et hylende morsomt show. I sin karriere er han gået fra at være ”Barnligt Voksen” som hans første soloshow fra 2011 hed, til ”Lige Ved Og Voksen”, titlen på hans show fra 2014, til helt nyt materiale her på touren.

Torben Chris
Torben Chris er på få år rykket op i eliten af danske stand-up-komikere. Han kan de kommende måneder opleves i sit første one-man-show ”JYDELOGIK”. Og det er på tide, når man tænker på de succeser, han allerede har på cv’et – blandt andet de to omgange ”Men´s Room”, sammen med Thomas Hartmann.

Dan Andersen
Dan optræder altid med sin guitar spændt om kroppen. Han har i mere end 15 år udviklet sin helt egen særlige, meget charmerende men også lidt naive genre: stand-up – mixet med guitar og sang, der denne gang bliver en kende mere rock’n’roll, end man er vant til. Måske som modreaktion på, at han endelig, efter mange år som single, er endt i fast parforhold. På efterårets Comedy ZOO On Tour kan hans mange fans glæde sig til helt nyt materiale. Blandt andet en ordentlig omgang brok over gamle mennesker, leveret med hans sædvanlige vanvittigt morsomme harceleren over livets uretfærdigheder.

Alt i alt bliver det en spændende aften med tre af dansk stand-ups mere erfarne komikere, der har tæt på sammenlagt 50 års jubilæum.

Bemærk: Showet er ikke egnet for personer under 15 år.

Læs mere www.fbi.dk/comedy-zoo

Billetpriser
Pris for unummereret siddeplads: 165,00 kr. ekskl. gebyr.