Er du i risikogruppen for at udvikle forkalkning i øjnene, også kaldet AMD?

Pigmentlaget i øjets nethinde betyder meget for udviklingen af AMD. Er pigmentlaget for tyndt, har øjet ikke solfaktor nok. Dette kan medføre forkalkning i øjet.

Hos Profil Optik har man en ekspert på dette område, som tager rundt i landet med sit måleudstyr, hvormed han kan måle om pigmentlagene i øjnene er normale.

”Vil du vide om pigmentlagene i dine øjne er indenfor normalen,” spørger butikschef John Maglemose, og understreger vigtigheden i at benytte sig af de muligheder som findes til screening af risikoen for at udvikle øjensygdomme. Han fortsætter: ”Så skal du komme ned til Profil Optik d. 26. maj”.

Denne dag kommer eksperten med sit måleudstyr. Selve målingen er helt enkel: Man kigger ind i et specielt måleapparat, en såkaldt M-POD, som måler ”M-POD-værdien”.

Målingen tager ca. 20 minutter og er helt gratis, og John Maglemose beder kunderne om at ringe og bestille tid i forvejen.

Efter målingen vil du få rådgivning om hvordan du skal forholde dig, hvis dine målinger ligger uden for normalværdierne. De typiske klager hos folk med lave måleværdier er lysfølsomhed, træthed ved computerarbejde og besvær ved bilkørsel om aftenen, og man kan ændre sin M-POD værdi via kostomlægning eller kosttilskud.

Ring venligst og bestil tid til din M-POD måling på 57 61 06 98.

Læs mere om AMD-testen.