Konfiskation af bil – Ringsted
20-04-15 – Fredag kl. 1729 traf politiet en 44-årig mand fra Næstved, der kørte i bil på Næstvedvej. Den 44-årige havde tidligere fået adm. inddraget sit kørekort, og da der var flere forhold vedr. kørsel uden kørekort og spirituskørsel, blev bilen konfiskeret.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted
16-04-15 – Kl. 0802 kørte en lastbil i rabatten på Vestmotorvejen. Det antages, at chaufføren er faldet i søvn. Der skete ingen personskade. Forinden var der indgået anmeldelser om, at lastbilen kørte usikkert. Der blev taget en blodprøve af chaufføren, en 48-årig mand fra Polen, der blev sigtet for kørsel i medicinpåvirket tilstand.
Lastbilen blev først fjernet ud på aftenen, da det krævede, at trafikken på motorvejen blev indstillet under arbejdet.

Vold – Ringsted
16-04-15 – Kl. 1641 modtog politiet en anmeldelse om, at en kvinde for kort tid siden var slæbt ind i en lejlighed i Ringsted
Vidnet bemærkede en mand, der slog på kvinden adskillige gange, ligesom lejligheden blev raseret.
Politiet kom frem til stedet, og der blev tilkaldt en ambulance til den 27-årige kvinde. Politiet anholdt en 33-årig mand, der sigtes for vold mod kvinden.
Den 33-årige er fortsat anholdt, idet politiets jurister torsdag vil vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Færdselsuheld – Ringsted
15-04-15 – Kl. 1301 skete et færdselsuheld på Haslevvej i Ringsted En 67-årig mand fra Næstved kørte i nordlig retning. Han faldt formentlig i søvn under kørslen og kom derved over i modsatte vejbane. En bil nåede at undvige, men en bil ført af en 48-årig mand fra Skovlunde blev påkørt frontalt af den 67-åriges køretøj. Den 67-årige kom lettere til skade og blev behandlet af redningspersonale på stedet. Den 48-årige og hans 43-årige mandlige passager, der er fra Valby, kom begge svært til skade og blev kørt på sygehus til behandling.