Fotograf: Steen Olsson – Olsson.dk
Fotograf: Steen Olsson – Olsson.dk

Har du lyst til at blive vognstyrer på Ringsteds første sporvogn og blive medlem af Ringsted Vognstyrer Laug?

Det er både for kvinder og mænd i alle aldre!

Ringsted har fået sit helt eget sporvognstog. Det kommer til at køre hver lørdag året rundt til glæde for mange børnefamilier. Sporvognen binder byen sammen og er med til at fortælle, at Ringsted er en rigtig god by, når det gælder handel og oplevelser.

Eventsekretariatet Ringsted samarbejder blandt andet med Ældre Sagen Ringsted om at stifte Ringsted Vognstyrer Laug som skal stå for driften af sporvognen. Derfor søges en gruppe på 8-12 frivillige vognstyrere.

Du skal blot have et kørekort til en almindelig personbil – så kan du blive vognstyrer på Ringsteds første sporvogn. Du skal regne med at kunne køre sporvognen 1 gang hver anden måned. Du får ingen løn – men der vil naturligvis være en række fordele ved at være medlem af Ringsted Vognstyrer Laug.

Er du interesseret – så afholdes et informationsmøde tirsdag 9. juni 2015 kl. 18.00 i Ringsted Kongrescenter, hvor der bydes på en sandwich samt lidt at drikke.

Tilmelding senest søndag 7. juni til Eventsekretariatet Ringsted, Steen Iversen tlf. 20 78 85 21 eller sti@ringsted.dk. Det er også her du kan rette spørgsmål.

Fotograf: Steen Olsson – Olsson.dk
Fotograf: Steen Olsson – Olsson.dk

Sporvognen kører ad ruten:
Sct. Hansgade via parkeringspladsen ved vandtårnet, til Møllegade, Tinggade, Torvet, Nørregade, via tunnelen til RingStedet og Ringsted Outlet og herefter retur til RingStedet via tunnelen til Nørregade, Nørretorv og Torvet.

Der er stoppesteder følgende steder: LilleTorv, Torvet, Nørregade, Ringsted Outlet, RingStedet, Nørretorv og Nørregade 27.

Sporvognen er produceret af firmaet Topjump.dk og finansieret af Den Kreative Matrikel.