Sommer i Ringsted har siden begyndelsen i 2007 kunnet nyde godt af arrangementet Classic Cars, hvor der typisk har været deltagelse af flotte og potente biler af mærker som Jaguar, Ferrari, Porsche, Corvette og Maserati. I år – for niende år i træk – sker det lørdag den 20. juni kl. 11-13.

Arrangørerne forventer igen i år deltagelse af mere end 100 flotte klassiske biler, som alle bliver parkeret og præsenteret i Ringsted bymidte, hvor der også vil være musikalsk underholdning.

Traditionen tro bliver de flotte biler delt i fire kategorier: ”Standard”, ”GT”, ”Engelske” og ”Amerikanske”, og publikum skal så bestemme, hvilken bil fra hver kategori, der er den flotteste. Vinderne får en flot pokal.

Hvis du har en tjekket bil fra perioden 1954-1989, er det bare med at deltage i arrangementet.

Tilmelding skal ske senest lørdag den 7. juni til Steen Iversen på e-mail: sti@ringsted.dk.

Musikalsk underholdning
Musikken bliver igen i år leveret af orkesteret ”JOHN’s GULD”, Ringsted bandet som fortolker John Mogensens gode gamle sange.

Det er 5 gutter på den erfaringsmæssige gode side af de 50 år. Bandet består af Jørn West der synger, Steen Uffe Jørgensen på guitar, Klaus Johansen på bas, Kim Hasselstrøm Nielsen på trommer og Bent Bakken på klaver.

Bandet opstod af den simple grund at alle fem medlemmer er meget begejstrede for John Mogensens tekster og musik. De har alle haft tilknytning til teateret i Jystrup, og nogle af bandets medlemmer har i en årrække været med i det berømte stykke, som Søholmscenen tidligere har opført og som netop handlede om John Mogensen.

Der er virkelig blevet kælet for detaljerne. Målet har været at nå så tæt på John Mogensens originale sange, som det er muligt.

Det må siges at det er lykkedes. Sangene, der kan opleves den 20. juni, er de gode gamle som ”Nina kære Nina”, ”Så længe jeg lever”, ”Fut i fejemøget”, ”Sidder på et værtshus” og mange andre. Der er også blevet plads til nogle af John Mogensens mere ukendte sange.

_DSC9284 _DSC9285 Classic Cars Ringsted DSC01755 Stemningsfoto_DSC9270