dansDet landsdækkende dansearrangement Night Camp kommer til Ringsted. Arrangementet er for piger og drenge, som er fyldt 12 år, og der vil blive danset i næsten 24 timer. Night Camp i Ringsted finder sted lørdag d. 6. juni fra kl. 11.00 i Bengerdshallen.

Det er Ringsted Kommune som i samarbejde med ROK Dansefyrtårn indbyder til Night Camp. På de knap 24 timer, som Night Camp løber over, skal de deltagende børn og unge danse en hel dag og lave en mini-forestilling sammen.

Det er to professionelle dansere, Maja Juel og Mette Overgaard, fra organisationen Aaben Dans i Roskilde, som skal instruere de unge deltagere. De vil i løbet af dagen hjælpe deltagerne med at skabe en version af årets dans, som kan bruges til en forestilling om aftenen og en version, der filmes i løbet af dagen.

Dans booster børns kreativitet
Gennem dans kan børn lære at forstå sig selv og andre på en ny måde og bringe både samarbejde, kreativitet og kropsbrug i spil og dermed være med til at forbedre sociale strukturer.

Tid og sted
Night Campen gennemføres fra lørdag d. 6. juni kl. 11.00 til søndag morgen. Det er både for piger og drenge, der har danset før og for nybegyndere.

Tilmelding
Tilmelding senest d. 30. maj hos dansekoordinator hos Aaben Dans, Thomas Nørskov e-mail thomasn@aabendans.dk eller sms til tlf. 20 88 5803

Om ROK Dansfyrtårn
ROK Dansefyrtårn er et 3 årigt (2014-2017) danseprojekt, der bringer dansen ud til sjællænderne. Ringsted Kommune og Kulturregion Midt- og Vestsjælland støtter lokalt, mens Ta’ fat om dansen, som ROK Dansefyrtårn er en del af, støttes af Nordea-fonden.

Se mere om tilbuddet