Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted.
Utilfreds mand “truede” myndighed – Nørregade, Ringsted
05-05-15 – Kl. 1233 kontaktede Statsforvaltningen politiet, fordi en navngiven mand i en konkret sag havde kontaktet Statsforvaltningen telefonisk tidligere på formiddagen og kraftigt udtrykt sin utilfredshed med en konkret afgørelse på en sådan måde, at personalet havde opfattet manden som så truende, at politiet burde blive involveret i sagen for at give manden en “løftet pegefinger”. Politiet fik senere på dagen kontakt til en 42-årig mand fra Nykøbing Sjælland, som blev indskærpet straffelovens bestemmelser om trusler mod offentligt ansatte og kraftigt formanet om at holde en god omgangstone i kontakten med det offentlige.

Spirituskørsel – Fluebæksvej, Benløse, Ringsted
05-05-15 – Kl. 1430 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 61-årig mand fra Store-Merløse for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Anholdelse – Indbrud i kælder – Jernbanevej, Ringsted
05-05-15 – Kl. 0239 fik politiet en anmeldelse om et igangværende indbrud i kælderen i en ejendom. Politiet kørte hurtigt til stedet, hvor en 18-årig mand fra Ringsted nærmest løb i armene på politiet og blev anholdt. En medgerningsmand flygtede fra stedet ad Jernbanevej mod øst og forsvandt i området. Et par kældervinduer var forsøgt brudt op med et koben, men gerningsmændene havde tilsyneladende ikke nået at komme ind på gerningsstedet for at stjæle noget. Den anholdte vil i løbet af tirsdag formiddag blive afhørt til sagen, ligesom politiet vil forsøge at få identificeret medgerningsmanden, der blev beskrevet som: mand, 160-165 cm høj, iført lyseblå dunjakke, hættetrøje og kasket.

Brand – Benløse, Ringsted
03-05-15 – Kl. 1524 kørte politi og brandvæsen til Holger Drachmannsvej, hvor der var brand i et udhus. Branden kom hurtigt under kontrol, og det var kun et udhus, der led overlast. Branden formodes opstået som af fejl i elektriske installationer.

Brand i lejlighed – Ringsted
02-05-15 – Kl. 0353 blev anmeldt om brand i en lejlighed på Sct. Knudsgade. Det viste sig, at der kun var tale om en ganske lille brand, som brandvæsenet hurtig fik slukket.

Spirituskørsel – Vestmotorvejen, Ringsted
29-04-15 – Kl. 1258 anholdt og sigtede færdselspolitiet en 58-årig mand fra Nørre-Alslev for spirituskørsel i en varebil, som politiet standsede på Kongsted rasteplads. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Assistance til DSB – Ringsted station – Ringsted
29-04-15 – Kl. 2352 anmodede en DSB-togfører om assistance fra politiet til at konstatere identiteten på en mandlig gratist, der ikke ønskede at oplyse navn og adresse. Ved togets ankomst til Ringsted station omkring midnat fik politiet kontakt med en 26-årig mand fra Odens SV. Han blev bortvist fra det tog, som han kørte med, og blev henvist til at tage næste tog til sit bestemmelsessted. DSB fik overdraget mandens identitetsoplysninger til udstedelse af en kontrolafgift.

Spirituskørsel – Langagervej, Farendløse, Ringsted
29-04-15 – Kl. 0115 anholdt og sigtede politiet en 48-årig mand fra Ringsted for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.