skt. hansKom og vær med når Skt. Hans Aften fejres i Ringsted Lystanlæg tirsdag den 23. juni 2015.

I de grønne omgivelser stables et stort bål på benene, som alle kan varme sig ved. Der vil traditionen tro både være bål, heks, tale, musik og dansk hygge. Medbring selv lidt god mad og nyd programmet i det fri.

Festlige bål og gemytlige sange samt ikke mindst begavede båltaler og en fæl heks er uundværlige elementer, når danskerne fejrer sankthansaften og midsommer.

Lystanlægget ved Anlægsvej danner som sædvanligt rammen om Sankt Hans Aften i Ringsted. Der er altid et godt program med underholdning og bål samt fælles afsyngelse af Midsommervisen i den lyse aften.

Musikken bliver en væsentlig del af denne hyggelige aften:
Således kan man roligt glæde sig til Pyndt &Baggesens Familieorkester, der har eksisteret i snart mange år, og som består af 10 musikere fra to familier, hvor musikken fylder rigtigt meget. Det er energi og lyst, der kendetegner bandet, og der er nærmest dansegaranti, når det store orkester går på scenen.

Kvaliteten er i orden med en sejt swingende rytmegruppe, en heftig blæsersektion og ikke mindst en velsyngende sangerinde. Sætlisten er spækket med hits fra soul-, og rockgenren. Derudover spiller bandet en lille afdeling med sange for børn og barnlige sjæle.

Der er hele aftenen mulighed for at købe drikkevarer og popcorn på pladsen.

Alle er velkomne til at medbringe tæpper, klapstole og madkurv.

Program:
Kl. 20.00 Pyndt & Baggesens Familieorkester går på scenen
Kl. 21.00 Båltale ved byrådsmedlem Per Nørhave, bålet tændes og alle synger Midsommervisen
Kl. 21.15 Pyndt & Baggesens Familieorkester spiller videre
Kl. 22.00 ca. Musikken slutter

Arrangøren er Sommer i Ringsted