hestLisette Pelsen har arbejdet professionelt med heste gennem de sidste 15 år, hvor hun har opnået en viden som tilgodeser de fleste heste og deres ryttere. Lisette træningsprincipper stammer fra et klassisk fransk system (School of Légèreté), hvor der er fokus på holdbarhed, gymnastisering og en anden tilgang til at bruge af tøjlen. Lisette er ligeledes uddannet yogarytter instruktør og har level 1 i centeret ridning, hvor der er fokus på rytterens balance, opstilling og afspænding. Derudover er hun ved at uddanne sig til zoneterapeut.

De fleste ryttere har ofte meget fokus på deres hestes ve og vel. Men som træner, rytter og underviser er Lisette blevet mere og mere opmærksom på, at rytternes ve og vel har lige så stor betydning, for at dagens træning lykkes. De fleste ryttere har en dagligdag med job, skole og et familieliv, som skal kombineres med træning af hesten. En travl hverdag kan til tider have en indflydelse på kroppen. Og er krop og sind påvirket, kan dette have en indflydelse på det samvær og den træning man har med sin hest. Det er præcis derfor Lisette er startet på uddannelsen til zoneterapeut.

Du inviteres nu til to foredrag om hvordan du kan forbedre din ridning med zoneterapi. I første foredrag vil omdrejningspunktet være hestetræning og grundprincipper om action-reaction. I andet foredrag er fokus på rytteren. Er der fokus på balancen, skævheder, spændinger og åndedræt?

Begge foredrag afholdes på Nordgaarden, i daglig tale ”Prinsessegården”, Allindemaglevej 84, 4100 Ringsted.

Det sker lørdag den 13. juni og lørdag den 29. august kl. 12.30-15.00.

Tilmelding på tlf. 60 22 74 62 eller til clarinapilegaard@gmail.com

Om Nordgården/Prinsessegården
Prinsesse Margrethe, Tronfølgeren, fik Nordgården i gave af landbruget på sin 18 års fødselsdag. Landbruget håbede, at gaven måtte blive et fristed for prinsessen og give hende indsigt i Danmarks største eksporterhverv. Hun indrettede huset efter egen smag og ejede gården til 1970. Nordgaarden lægger 10 min fra St. Merløse og 20 min fra Ringsted Centrum i de skønneste omgivelser og med kun 2 min. til skov.

Læs mere på LisettePelsen.dk