CZOT_fall_2015_2Nu er chancen her! Oplev de to fantastiske og populære komikere Christian Fuhlendorff og Jesper Juhl, når de sammen lægger vejen forbi Ringsted Kongrescenter og giver dig en latterbombe. Det sker tirsdag d. 27. oktober 2015 kl. 20.00.

Christian Fuhlendorff og Jesper Juhl arbejdede sidst sammen på TV2 Zulus sitcom Kristian. Efterfølgende har de begge igennem de sidste par år, haft travlt med at underholde både via one man shows og som manuskriptforfattere. Nu er de begge klar til at tage en tur rundt på slap line, for at skabe sjove oplevelser tæt på publikum.

Christian Fuhlendorff tog både publikum og anmeldere med storm, med sit sidste one man show ”For at gøre en kort historie lang”. Her skrev bl.a. Politikken ”Voldsomt underholdende” og ”Noget af den ypperste danske komik i disse år”. Til næste år står han igen klar med et nyt one man show ”Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk’?” men inden da, kan du opleve ham hvor improvisationerne og sjove historier er i højsædet, imens han leger sig frem til indholdet til sit kommende one man show.

Jesper Juhl står ikke kun på standup scenen og underholder. Han er også en del af flere velskrevne punchlines til standup scenen. Derudover er han også manuskriptforfatter til mange af de danske filmsucceser og TV- programmer, som du har grint til igennem de sidste mange år. I år 2013 vandt han TV-prisen for bedste comedy/satireshow med satireprogrammet Absurdistan og Hykleriet på DR3. Der er derfor tale om et komisk multitalent når Jesper Juhl udfolder sig i komikkens verden.

Med disse to store comedy talenter kan Ringsted Kongrescenter garantere, at det ikke bliver en kedelig aften.

Bemærk: Showet er ikke egnet for personer under 15 år.

Billetter
Pris for unummereret siddepladser: 165 kr. ekskl. gebyr
Køb dine billetter på www.billetnet.dk. Forsalget er startet.