Nils Villemoes holder foredraget ”Hvor går udviklingen hen, mens vi sover?” Det sker i Ringsted Kongrescenter den 1. december 2015 kl. 17.00.

Her kan du opleve Nils Villemoes’ morsomme foredrag om ledelse. Nils vil fortælle om udvikling og ledelse i den store sammenhæng, både på det personlige plan, og i forbindelse med udvikling af virksomheder, foreninger og institutioner.

Niels_Villemoes-470x300 (1)

Under foredraget vil han behandle spørgsmål som:

Hvordan er samfundet skruet sammen?
Hvorfor skal alting hele tiden laves om?
Hvorfor går ledelse op i en spids?
Hvad ligger der i bunden af lederskabet?
Hvor går udviklingen hen, mens vi sover?

“I Danmark har vi et skab til ledelse, et lederskab. Så ved vi, hvor vi skal henvende os, hvis et eller andet ikke er, som det skal være. Skabet har tre hylder med hver sin overskrift. Ledelse drejer sig om at lægge en strategi, udvikle en dertil svarende organisation, men først og sidst er ledelse et spørgsmål om at skabe rammer for det, vi kalder samarbejde”, fortæller Nils Villemoes.

“Hvorfor skal alting hele tiden laves om?” er titlen på hans foredrag – eller: “Hvor går udviklingen hen, mens vi sover?” Det er det samme foredrag, men det ændrer sig fra gang til gang.

Foredraget er arrangeret af Upgrading ApS. Forsalget er startet, og du kan købe din billet på arrangørens hjemmeside. Prisen for en unummereret siddeplads er 375 kr.

/Stine Amanda