9G9A3392Nu kan Ringsteds handlende købe dagligvarer uden at have pungen med. REMA 1000 er nemlig godt i gang med at etablere MobilePay-betaling i alle kædens butikker herunder de tre butikker i Ringsted.

Mere end to millioner danskere bruger MobilePay primært til at overføre småbeløb til venner og familie. Men nu kan man i Ringsted bruge mobilen til at betale for mælk, bleer og leverpostej. Inden sommerferien vil der nemlig være etableret MobilePay-betaling i REMA 1000, der som den første kæde i Danmark, indfører det i samtlige af kædens 261 butikker.

Købmand Michael Iversen fra REMA 1000 butikken på Jyllandsgade i Ringsted glæder sig over de nye muligheder, som gør det meget nemmere for kunderne at betale:

– Vi bestræber os hele tiden på at gøre indkøbsoplevelsen så let for vores kunder som overhovedet muligt, og derfor er den nye mulighed for mobilbetaling en god løsning for os og vores kunder, siger købmand Michael Iversen.

Udrulningen af MobilePay-betalingsløsningen er resultatet af et tæt samarbejde mellem Danske Bank, REMA 1000 og it-virksomheden EG, der står for integration, udrulning og support af kasseløsningen i samtlige REMA 1000 butikker. Et stort set problemfrit testforløb betyder, at alle REMA 1000 butikker i landet kan tilbyde betaling med smartphone allerede inden sommerferien.

– Jeg er ikke i tvivl om, at mange af de kunder, der kommer i vores butik vil sætte pris på at kunne betale med mobilen. Det er nemt og enkelt, og det har vi altid gjort meget ud af i REMA 1000, siger Michael Iversen.

Hos Danske Bank roser chefen for MobilePay-divisionen, Mark Wraa-Hansen, den hurtige udrulning af mobilbetalingen:

– REMA 1000 sender et stærkt og innovativt signal til sine kunder. Danskerne efterspørger i stigende grad muligheden for at betale mobilt i alle sammenhænge, siger Mark Wraa-Hansen.

9G9A3405Betalingsboks gearet til fremtiden
Den nye betalingsform kommer til at køre fra en lille boks ved kassen, som både giver mulighed for NFC, Bluetooth og scan. Det vil sige, at hvis du har en telefon, hvor elektronikken er klar til det, vil du kunne betale blot ved at scanne din telefon henover boksen. Boksen indeholder flere teknologier, som kan opdateres efterhånden, som nye funktioner udvikles.

– Ligesom vi gerne vil ramme bredt med de varer, vi har på vores hylder og med alsidigheden i vores personale, vil vi også gerne appellere til alle på det tekniske område. Vi er rigtig glade for at starte med MobilePay og Danske Bank, og vi har også valgt en langsigtet løsning med plads til at lægge andre teknologier ind i boksen, når vi vurderer, at danskerne er klar til det, siger økonomidirektør i REMA 1000 Torben Sørensen, der er ansvarlig for systemet hos discountkæden.