valdemar
Hospitalet Valdemar er et bredt funderet hospital som tilbyder behandling indenfor mere end 20 lægefaglige og andre sundhedsfaglige specialer

Patienter med underlivsproblemer, urinvejsproblemer samt sygdomme i lungerne og de nedre luftveje kan nu også blive undersøgt og behandlet på Hospitalet Valdemar.

Opstarten af 2015 har Hospitalet Valdemar benyttet til at indføre tre yderligere specialer. Specialerne tages op af Hospitalet Valdemar som følge af efterspørgsel fra såvel offentlige som private samarbejdspartnere og patienter.

Hospitalet Valdemars nye speciale indenfor lungemedicinske sygdomme dækker over behandling af patienter med symptomer lungemedicinske sygdomme som KOL, astmatisk bronkitis, betændelsestilstande i lungerne og de nedre luftveje mv.

Gynækologien tager sig af problemer og sygdomme i underlivet hos kvinder og Urologien tager vare på problemer i blære og urinveje og for mændenes vedkommende de såkaldte prostataproblemer, problemer der stammer fra blærehalskirtlen.

Hvorfor flere specialer
”Hospitalet Valdemar har siden sin opstart i 2000 prioriteret en vækst i specialer, som indbyrdes kan understøtte hinanden og samarbejder på tværs af specialerne”, siger direktør Jens Jacobsen: ”Når specialerne understøtter hinanden kan vi oftest hurtigt komme til en præcis diagnose uden at patienterne skal henvende sig på flere forskellige hospitaler eller speciallæger”.

Underlivsproblemer hos kvinder
En speciallæge i underlivssygdomme, gynækologen, beskæftiger sig bl.a. med underlivsbetændelse, inkontinens, menstruationsproblemer, svulster og knuder i underlivet, seksuelle forstyrrelser, provokeret abort m.m.

Urinvejssygdomme i Danmark
Urologi er et kirurgisk speciale, som varetager undersøgelse og behandling af sygdomme og funktionsforstyrrelser i urinveje og de mandlige kønsorganer

Urologiske sygdomme omfatter bl.a. blæresvulster, medfødte sygdomme i urinvejene, nyresvulster, prostatasygdomme, testikelsygdomme, urininkontinens, urinrørssygdomme, urinvejsinfektion og urinvejssten.

Lungesygdomme i Danmark
I dag lider ca. 400.000 danskere fx af lungesygdommen KOL. En sygdom, der ofte kommer snigende, og som kun godt 100.000 er i medicinsk behandling for. Kommer man ikke i behandling tids nok, kan konsekvensen i værste fald blive, at man ikke kan gå mere end 10 meter uden at blive forpustet.

Hvordan kommer man til undersøgelse?
Patienterne kan efter konsultation hos egen læge få henvisning og komme til udredning via Hospitalet Valdemars aftaler med det offentlige, hvis man har en privat eller virksomhedsbetalt sundhedsforsikring, eller hvis man er egenbetaler.

For yderligere information om de forskellige specialer kontakt Hospitalet Valdemar på tlf. 57 61 09 14 eller besøg hjemmesiden www.hospitaletvaldemar.dk