Hospitalet Valdemar har siden begyndelsen af 2015 udvidet med specialerne gynækologi, urologi og lungemedicin. Det betyder at patienter med underlivsproblemer, urinvejsproblemer samt sygdomme i lungerne og de nedre luftveje også blive undersøgt og behandlet.valdemar

Det nye speciale indenfor lungesygedomme dækker over behandling af symptomer på KOL, astmatisk bronkitis, betændelse i lungerne og de nedre luftveje med flere. Gynækologi behandler sygdomme i kvinders underliv, og urologi behandler problemer i blære samt urinveje.

Men hvorfor flere specialer? Siden privathospitalet Valdemar havde sin opstart i 2000, har vækst i specialer stået højt på prioriteringslisten. Specialerne på hospitalet understøtter hinanden og der forekommer ofte samarbejde på tværs af de forskellige områder. Det betyder at man hurtigt kan identificere en diagnose, så patienten slipper for at skulle besøge flere forskellige hospitaler og læger.

Ønsker man en undersøgelse, kan man hos egen læge få en henvisning. For yderligere information om tidsbestilling, eller de forskellige specialer, kan man kontakte Hospitalet Valdemar på tlf. 57 61 09 14.

/Stine Amanda