- Vores løsning er især efterspurgt af mindre virksomheder, der har behov for fem til 30 brugerlicenser, siger Tommy Eriksen, Cloudline.
– Vores løsning er især efterspurgt af mindre virksomheder, der har behov for fem til 30 brugerlicenser, siger Tommy Eriksen, Cloudline.

Cloudline har udviklet en løsning til virksomheder, der ønsker deres programmer og dokumenter placeret i det såkaldte Cloud-miljø.

Når Microsoft den 14. juli i år holder op med at opdatere og servicere deres populære 2003-server, vil især mange mindre virksomheder, der benytter type server, få problemer. Risikoen for at miste data og programmer, hvis serveren bryder sammen, er nemlig stor, når der ikke længere er hjælp at hente. It-eksperter anslår, at der alene i Danmark er op til 75.000 servere, der skal fornys.

Ringsted-virksomheden Cloudline har netop udviklet en løsning, som sikrer virksomheder mod at deres server bryder ned – med de fatale forretningsmæssige konsekvenser, et sådant nedbrud vil have.

Cloudline er specialister i Cloud-miljøet, hvor det i dag er muligt at installere programmer og opbevare data på nettet, i stedet for – som indtil hidtil – at gemme data på en fysisk server.

Data sikres i skyen
Navnet på er virksomhedernes frelsende engel er Cloudline Desktop, som er en totalløsning baseret på en server i Cloud-miljøet. Løsningen inkluderer også en fuld Windows Office-pakke – og back up på alle programmer og dokumenter. Dermed kan virksomheden være sikker på, at ingen data går tabt.

At have sin server i Cloud-miljøet er særligt interessant for virksomheder, der står over for at skulle udskifte deres udtjente server, som typisk er for dyr i drift, da den kræver en del vedligeholdelse. Med Cloudline Desktop undgår man udgifter til drift og vedligehold.

– Vores løsning er især efterspurgt af mindre virksomheder, der har behov for fem til 30 brugerlicenser. Prisen pr. bruger ligger helt fast. Der betales pr. bruger pr. måned. Vores kunder kan skrue og op ned for antallet af brugere, alt efter behov, siger indehaver og it-specialist Tommy Eriksen, Cloudline.

En brugerlicens koster fra 200 – 300 kr. + moms. Alle licenser inkluderer en antivirus-pakke til den enkelte brugers computer, så den også er sikret.

Om Cloudline
Cloudline er systemkonsulenter med fokus på design og drift af infrastruktur og cloud computing. Om det er private- eller public cloud, har vi kompetencerne og ideerne til at få dit projekt sikkert i luften. Vi leverer drift og hosting uden grimme overraskelser – så du kan koncentrere dig om det, du er god til. Cloudline har kontorer på Den Kreative Matrikel i Ringsted.