CHRIS MACDONALDChris MacDonald gæster ForedragsFabrikken den 11. juni 2015 kl. 19.30 i Ringsted Kongrescenter med foredraget “Livskvalitet, Trivsel og Drivkraft!”

Du skal skynde dig, hvis du skal nå at få fat i en billet til foredraget med Chris MacDonald, oplyser Dorthe Daugaard fra ForedragsFabrikken. Dorthe Daugaard fortæller stolt, at det nu er anden gang i træk, at ForedragsFabrikken kan melde udsolgt til deres foredragsarrangementer.

Efterårets program er på trapperne til at blive lanceret – og det bliver et flot og inspirerende program med nogle af Danmarks dygtigste foredragsholdere. ForedragsFabrikken udvider nu også sådan, at det ikke kun er i Ringsted, men også i Odense og Århus, foredragene bliver afholdt.

Hvad er livskvalitet, trivsel og drivkraft? Og hvordan forener man de elementer for at skabe ”high performance” på jobbet og privat?
“Nothing motivates more than feeling good, but not everything that feels good is good for us in the long run” – et fantastisk citat af Chris MacDonald, som skaber rammen for dette tankevækkende og inspirerende foredrag med udgangspunkt i videnskaben.

For at trives skal vi også hjælpe andre med at trives. Hvordan bliver man den gode kollega og derigennem opnår en øget arbejdsglæde? Ofte føler man, at man ikke har overskud til at være en god kollega, en god partner, en god forælder eller en god ven, men faktisk er det lige omvendt.

At give andre folk livskvalitet igennem respekt, opmuntring og tilgivelse, at være der for dem og at være med til at øge deres trivsel og glæde giver energi. Hvordan får vi startet den gode spiral for os selv – og så med den ”bivirkning”, at vi samtidig glæder dem omkring os?

Chris MacDonald tager dig med på en omfattende rejse og tager dig bag om videnskaben. Her bliver du præsenteret for Chris MacDonalds velværeteori og ”performance”-model, som er udviklet med rødder i menneskets biologi, psykologi, fysiologi og sociologi.

Derudover udforsker Chris MacDonald den tætte relation mellem livskvalitet, drivkraft, trivsel og ”high performance” som forenes af én ubestridelig faktor: ”The Power of Attitude”. Det perfekte liv findes ikke, men Chris MacDonald giver dig inspiration til, hvordan du kan lære at nyde hverdagen.

Billetter til foredraget kan købes på www.billetnet.dk eller ForedragsFabrikkens hjemmeside.