Ringsted Erhverv inviterer lokale virksomheder på Business Café onsdag den 16. september i tidsrummet kl. 16.30-18.30 på Den Kreative Matrikel, Garnisonen 38 i Ringsted, 1. sal.

Boost din virksomhed med RaketVækst
Caféen indledes med en smagsprøve på, hvad et RaketVækst forløb kan gøre for din virksomheds udvikling.

ringsted kim
Kim Gregersen, direktør for IT Operators

Få mere at vide om hvad forløbet indeholder og hvilket udbytte, du kan forvente, og mød en tidligere deltager, der et år efter sin deltagelse på RaketVækst har præsteret en stigning i omsætningen på 120 %. Hør hvorfor direktør for IT Operators, Kim Gregersen valgte at deltage på forløbet samt, hvad han har ændret ved virksomheden efterfølgende.

RaketVækst er et succesfuldt forløb for ejerledere, hvor den enkelte virksomheds strategi og handling er i fokus. Deltagerne bliver ført igennem tre intensive dage, og forløbet følges op med fire møder over de næste seks måneder.

Næste RaketVækst forløb finder sted den 23. – 25. september 2015.

Åben vejledning
I forlængelse af oplægget tilbyder lokale rådgivere åben vejledning til virksomheder, hvor du får mulighed for at få en fortrolig dialog om din virksomheds udfordringer. Du kan møde hhv:

Advokat (L) Steffen Nielsen, Partneradvokater
Advokat (L) Steffen Nielsen, Partneradvokater

• Advokat (L) Steffen Nielsen, Partner Advokater www.partneradvokater.dk
• Revisor Peter Hermanns, Revisorteamet ApS www.revisorteamet.dk

Det er en nem måde for både virksomheder og iværksættere at få fortrolig sparring på. Så benyt lejligheden og mød op med dine spørgsmål og få vejledning over en kop kaffe og hør desuden mere om hvad Ringsted Erhverv kan tilbyde din virksomhed.

Tilmeld dig Caféen på www.ringsted.nemtilmeld.dk.

Revisor Peter Hermanns, Revisorteamet
Revisor Peter Hermanns, Revisorteamet