Fra 1. oktober 2015 udfordrer CrossEyes endnu engang hele branchen – nu skal glassene nemlig slibes og monteres i Danmark.
”Jeg har altid drømt om at skabe noget – især i Danmark, og det, at vi nu kan skabe arbejdspladser i Danmark samtidig med, at det giver forretningsmæssig mening, er et kæmpe skridt for CrossEyes. Dansk håndværk og dansk design, som er en grundsten i vores identitet og mindset, har været med til at fremme vores ekspansion i udlandet, og det ønsker vi fortsat at styrke. Derudover er det et stort plus, at vi kan give en bedre service til vores kunder i form af hurtigere levering”, siger Søren Møller.

I en meget etableret branche styret af store udenlandskejede kæder og kapitalfonde stikker CrossEyes ud.
”Det skal være en god oplevelse at købe briller, og vores optikere griber hele oplevelsen meget anderledes an. Vi giver os god tid til den enkelte kunde i synsprøverummet, og der står ikke en distriktschef med et regneark og slår vores optikere i hovedet, hvis de bruger for meget tid med kunden. Vi er vokset stødt gennem fem år – primært på grund af personlige anbefalinger. Derfor er det da bare fedt, at vi kan tilbyde et endnu bedre produkt, produceret i Danmark til samme skarpe pris”, siger Søren Møller.

”Vi er vilde med at skabe, og vi sætter stor værdi i dansk håndværk og kvalitet. Derfor har vi valgt at vende bøtten og flytte produktionen af glas til Danmark”, siger Søren Møller, der er manden bag den Aarhus baserede brillekæde.

crosseyes9-300x201

Fremtiden for CrossEyes byder på yderligere ekspansion i Danmark og i udlandet. Hvilke lande, der er i kikkerten, vil Søren Møller ikke løfte sløret for.

CrossEyes fordobler antallet af butikker i 2015
”Briller er en accessory, og det skal være en oplevelse at købe briller. Det skal handle om kunden, og man skal vælge lige den brille, man ønsker, velvidende at prisen forbliver den samme”, fortæller Søren Møller.

Aldrig udsalg og aldrig rabatter – sådan har det været fra starten hos CrossEyes. Prisen er lav og gennemsigtig samtidig med, at kvaliteten er i top. En udfordring for kæden har altid været at nedbryde fordommene omkring sammenhængen mellem pris og kvalitet.

”Bare fordi noget er billigt, er det ikke ensbetydende med lav kvalitet. Vores priser står tydeligt på væggen i butikkerne, vi får nye kollektioner 5-7 gange om året, så der altid er noget nyt og sidst men ikke mindst, så er alle mellemled sprunget over. Det betyder, at vi kan tilbyde et high-end produkt til en suveræn pris”, fortæller Søren Møller.

Fakta
Du finder CrossEyes i Ringsted, Aarhus, København, Odense, Esbjerg, Aalborg, Ringsted, Randers, Silkeborg og Vejle.

CrossEyes er drevet og ejet af iværksætteren Søren Møller på 33 år. Det hele startede i en baggård i Aarhus i 2010, og lige siden har Søren
Møller arbejdet med konceptet og videreudviklet det til hvor det er i dag. CrossEyes er et modsvar til den etablerede branche som med deres evige udsalg og rabatter fjerner fokus fra det, det hele handler om, mener Søren Møller.