Ringsted Kommune inviterer alle med gode idéer til, hvordan kommune, foreninger, virksomheder og borgere i fællesskab kan arbejde med bæredygtighed i Ringsted, til en workshop onsdag 14. oktober fra kl. 19.00 til 21.00.

Formålet med workshoppen er at give borgere, foreninger, interesseorganisationer og virksomheder mulighed for at mødes og diskutere, hvordan miljøet i kommunen kan forbedres, og hvordan man kan bidrage til denne proces. Eksempler på tiltag kunne være at oprette en delebilsklub, lave lokale nyttehaver, stifte en kogræsserforening eller andet. Grøn guide i Ringsted Kommune, Lars Berndt, faciltiere workshoppen.

Miljø

Nyt bæredygtighedsråd stiftes
På workshoppen stiftes der ligeledes et bæredygtighedsråd, som fremover skal arbejde for et godt miljø i Ringsted Kommune. I den forbindelse fortæller Ringsted Kommunes grønne guide, Lars Berndt, om rammerne for arbejdet i Bæredygtighedsrådet samt om rådets rolle som høringspart i forhold til den pulje på 100.000 kr., som Ringsted Kommune årligt udlodder til lokale bæredygtige initiativer.

Deltagerne på workshoppen kan stille forslag til konkrete aktiviteter, som Bæredygtighedsrådet skal beskæftige sig med. Med udgangspunkt i idéerne fra workshoppen, vil der være mulighed for at deltage i en eller flere grupper, der arbejder videre med en selvvalgt opgave.

Tid og sted
Mødet afholdes på Hallingebjergvej 1, i Valsømagle.
• Kl. 18.15 vil der være tre kvartes rundvisning i økolandsbyen Hallingelille for de interesserede.
• Kl. 19.00-21.00 Workshop i fælleshuset på Hallingebjergvej 1.

Hvis man ikke har mulighed for at cykle eller køre med naboen, så kontakt grøn guide Lars Berndt på tlf. 57626329 eller e-mail: lfbe@ringsted.dk