Er vi kommet nærmere med at få superlyntogene til at standse i Ringsted?

“Tillykke til Ringsted med tilgangen af næsten 300 nye statslige arbejdspladser. Godt at regeringen har tænk på Ringsted i denne store plan for udflytning af statslige arbejdspladser. Vi er den by/kommune der er blevet betænkt med 4. flest af disse arbejdspladser. Begrundelsen for at placere dele af Banedanmark i Ringsted er helt i tråd med min opfattelse af Ringsteds placering i forhold til infrastrukturen på Sjælland” udtaler Per Nørhave – Gruppeformand Dansk Folkeparti.

Per - valg 2015

Per Nørhave fortsætter “Jeg skal her gengive teksten fra regeringens udflytningsplan for statslige arbejdspladser ”Bedre Balance” – ”I Ringsted placeres 270 arbejdspladser under Banedanmark. Ringsted er med sin centrale placering i jernbanenettet midt på Sjælland velegnet som udgangspunkt for varetagelse af infrastruktur og vedligeholdelse af jernbanenettet. Også i Ringsted placeres Havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane med 11 arbejdspladser.” Det kan kun betyde, at Regeringen mener, at Ringsted er trafikalt knudepunkt for blandt andet jernbanetrafik. Super – for det må da betyde, at de er helt på det rene med, at ”superlyntogene” skal standse i Ringsted. Ellers giver det da ingen mening”.
“Det kan endvidere have den afledte effekt, at det bliver overflødigt at etablere en ”flyover” ved Ringsted (øst eller vest for byen), da togene alligevel skal standse i Ringsted og derved er helt nede i fart” oplyser Per Nørhave.