Hørkram Foodservice spørger på deres facebookside her, om du er knivskarp i køkkenet og klar til den travle juletid? Hvis ikke, så giver den lille film nederst på siden idéer til, hvordan du får den skarpeste kniv i skuffen. Hørkram påpeger, at alt kan købes i deres webshop – undtagen den unge mand !!

hoerkram-julegloeggDu kan f.eks. se filmen, mens du nyder et glas af denne fantastiske hvide økologiske julegløgg, der også kan ses på Hørkrams facebookside. Klik på billedet, så du kan se opskriften.

Lidt om Hørkram Foodservice

Hørkram har et kæmpe sortiment og servicerer offentlige instanser, virksomheder, restauranter og caféer i alle størrelser, kort sagt storkøkken/kantinedrift.

Kunderne kan nemt og ligetil bestille deres varer i den overskuelige webshopløsning – døgnet rundt, alle ugens dage.

Virksomheden holder til i Sorø og er en af de største arbejdspladser i Sorø Kommune med næsten 700 medarbejdere. Hvis du søger job i Sorø, så kan det anbefales at tjekke Hørkrams hjemmeside, hvor der næsten altid er ledige stillinger. Du kan også søge uopfordret. Hvis du har forstand på logistik, fødevaresikkerhed, distribution, bestillingssystemer og kundecervice, er dit CV interessant for Hørkram.