enter-laedervarer-pelstaske

Adax Rosello Olympia

Hvis du er vild med pels, så har Enter Lædervarer Ringsted denne meget lækre Adax Rosello Olympia – en super smart taske til dig, der godt kan li’ noget smart og anderledes. Tasken kan bæres i hanken eller med den lange skulderrem af metal/læder. Tasken kan findes i webshoppen her, men den er så flot, at du skulle tage og kigge forbi hos Enter Lædervarer.

Tasken er produceret i en kombination af tre læderkvaliteter; Teramo, tolino og Cormorano. Den lukkes med en kliklås, der sidder på indersiden af klappen. Indvendig har tasken 3 gode rum samt en smal aflang lynlåslomme, en lille indvendig lynlåslomme samt en åben skindlomme.

Butikken har også et meget flot udvalg af af andre Adax tasker.

enter-laedervarer-skindhandskerGaucho Monica handsker

Hvis du fryser om fingrene, så kan du finde de lækre Gaucho Monica handsker. Det lækre primaloft foer gør, at det føles som om man har to handsker på. Et flot spænde og ‘pels’ kanten giver handskerne et eksklusivt udseende.

 

Årets flotteste julevindue 2016 i Ringsted

Enter Lædervarer er en af de butikker du kan stemme på, hvis du gerne vil være med i konkurrencen om et gavekort på kr. 500,- til Ringsted City. Du kan hente en kupon i butikken, udfylde den og sende den til Dagbladet.

Vinderen af Årets flotteste julevindue 2016 i Ringsted bliver kåret mandag den 19. december kl. 10.00.

byens-flotteste-julevindue-2016