Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet Jan 02, 2017 til Jan 11, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-ringsted.dk

Røveri mod pengetransport – Ringsted.

Kl. 1253 var en 24-årig chauffør i Hugo Boss, hvor han hentede penge. Umiddelbart udenfor blev han slået ned af en gerningsmand med en pistollignende genstand og sprøjtet i hovedet med en peberspray, hvorefter røveren stak af fra stedet på en sort dame-elcykel i sydlig retning.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, spinkel af bygning, iført helt sort tøj med hætte over hovedet. Han var bevæbnet med en pistollignende genstand og peberspray.

Politiet søgte bl.a. med hunde i området, men fandt i første omgang ikke frem til gerningsmanden, der slap af sted fra stedet med kontanter. Politiet ønsker ikke at oplyse beløbet.

Politiet vil meget gerne høre fra personer, der har hørt eller set noget i relation til røveriet. Ring på 114.

Spirituskørsel – Ringsted.

Kl. 1949 anholdt politiet en 30-årig mand fra Ringsted, der kørte i bil på Holbækvej. Han var påvirket og fik udtaget en blodprøve.

Butikstyveri – Sct. Hansgade, Ringsted

Kl. 1413 slog indehaveren af en herretøjsbutik alarm til politiet, fordi han netop havde haft besøg af fire unge mænd, hvoraf den ene havde stjålet en jakke. Alle fire, hvoraf tyven havde iført sig den stjålne jakke under sin egen jakke, var gået fra stedet, og anmelderen havde fundet dem i en anden nærliggende sportsforretning. Her havde han konfronteret tyven med tyveriet, som tyven benægtede, selv om prismærket stadig var på jakken. Anmelderen forsøgte at spærre dem vejen ud fra sportsbutikken, men to af de fire blev truende overfor anmelderen og skubbede ham væk, så de kunne forsvinde med den stjålne jakke i ukendt retning i Ringsted by. Politiet ledte forgæves efter de fire unge mænd, hvoraf de tre ifølge anmelderen var af mellemøstlig oprindelse og i alderen 20-25 år. Den fjerde var ifølge anmelderen af afrikansk oprindelse og i samme alder. Politiet forsøger nu ud fra diverse overvågningsfoto s i forretningerne at få de fire unge mænd identificeret.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der måtte have set gruppen i Ringsted fredag eftermiddag, eller som kan give oplysninger om identiteten på de unge mænd. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Mistænkeligt forhold – Ringsted.

Kl. 0932 fik politiet en anmeldelse fra Baretten, hvor der mellem onsdag kl. 2030 og torsdag kl. 0700 var smidt otte fyldte bleer ind i en have. Der var ligeledes smidt bleer ind i andre haver på vejen. Ingen kender noget til gerningsmanden til denne besynderlige adfærd.

Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Eftersøgning – Ringsted.

Kl. 2343 blev anmeldt om en 79-årig dement kvinde, der var gået fra et plejecenter på Eksercerpladsen kl. 2200. Personale og pårørende havde ledt efter kvinden uden held. Politiet kørte til området og kl. 0058 fandt den eftersøgte kvinde, som politiet sørgede for at køre hende hjem. Hun var kold og forkommen.

Narkobilist – Gl. Ringstedvej, Holbæk

Kl. 0319 anholdt og sigtede politiet en 45-årig mand fra Hørsholm for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest indikerede, at han var påvirket af både kokain og metadon. Han blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han i forvejen var frakendt kørekortet. Den 45-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og afhøring til sagerne.

Blufærdighedskrænkelse – Ringsted.

Kl. 0423 var en 46-årig kvinde udsat for blufærdighedskrænkelse/anden kønslig omgang ved et værtshus på Sct. Hansgade, hvor forurettede indvilligede i at gå “med udenfor” sammen med en 22-årig mand fra Næstved, hvor de kyssede , hvorefter den 22-årige blev mere nærgående over for kvinden.

Han blev anholdt kl. 0509 og sigtet for blufærdighedskrænkelse og anden kønslig omgængelse end samleje. Han blev løsladt senere på dagen. Sagen afgøres senere i retten.

Anholdt – Ringsted.

Kl. 0637 nytårsmorgen blev en 22-årig mand fra Skælskør anholdt på Nørretorv i Ringsted, hvor han optrådte provokerende og ikke ville forlade stedet, da han blev bedt om det. Han blev derfor anholdt og sat i detentionen og løsladt sidst på formiddagen medbringende en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Indbrud i perioden Jyllandsgade, Ringsted (2 steder) Ravelinen, Ringsted Ringstedvej, Bjæverskov Steenagerhuse, Ørslev, Ringsted (3 steder) Sneslev Stationsvej, Ringsted Munkedalen, Ringsted Diget, Ringsted Volden, Ringsted