Butiksleder Anja Madsen og 1. assistent Kimmie Engelhard får overrakt 1. præmien af LEGO repræsentant Carsten Thomasen. Foto: privat

Børnene giver inspiration
På trods af, at Buddy Legetøj i RingStedet for 3. år i træk har vundet Brick Championship, så er der ikke noget som helst højtravende ved butiksleder Anja Madsen.

”Vi skylder en stor tak til alle vores kunder og børn, for det er dem, der giver os den store inspiration og gør det hele sjovt” siger Anja ydmygt til Dit Ringsted.

Selvom Anja giver æren til kunderne og børnene for butikkens succes, så er det helt tydeligt, at der medarbejderne i blandt også er et rigtig godt sammenhold.

Præmien for at vinde Brick Championship er en oplevelse for en af butikkens medarbejdere. F.eks. går turen i 2017 til München, hvor der blandt er mulighed for at møde en LEGO designer. Man kan dog i stedet for vælge et pengebeløb, der kan bruges til oplevelser for hele personalet, og det vælger de hos Buddy Legetøj i RingStedet. Pengene bliver brugt til at lave et arrangement for hele personalet. På den måde får de styrket sammenholdet blandt medarbejderne, der består af en butiksleder, en 1. assistent, en deltidsansat, 2 lukkepiger og en ungarbejder. De ved godt, at et godt sammenhold er vigtigt, hvis man skal lave nogle succesfulde events.

En af butikkens kunder, Christian, der her kigger på noget af det lækre LEGO, har deltaget i en af butikkens events en gang, men vil meget gerne deltage i nogle flere.

Og hvad er Brick Championship så?
Brick Championship – også kaldet klodsmesterskabet – er en sjov og uhøjtidelig konkurrence, som LEGO® kører mod specialforhandlere i Norden.

Konkurrencen går i al sin enkelthed ud på, at få LEGO forhandlere til at lave en masse sjove LEGO aktiviteter og events for butikkens kunder i løbet af året.

Hvert år findes 10 butikker i hhv. Sverige, Norge og Danmark, der samlet har været bedst til at afholde LEGO aktiviteter i årets løb.

I Danmark er der 60 specialbutikker, der har mulighed for at deltage og ca. 30 af dem deltager aktivt. Det er både kæder og mindre butikker, der deltager.

LEGO Brick Championship går i 2017 ind i sit 4. år i Danmark.

Buddy Legetøj i RingStedet har altså vundet i Danmark de første 3 år. Det første år var de desuden nr. 1 i Norden, og de sidste to år har de vundet en 2. plads i Norden.

Ikke helt tilfældigt
Der er 10 Buddy Legetøjsbutikker i Danmark, og butikken i RingStedet er den eneste på Sjælland. Butikskæden er rigtig stærke på LEGO eventsiden, da 7 ud af de 10 butikker ligger i top 10 i LEGO Brick Championship.

Anja og hendes medarbejdere laver selv dekorationerne til deres events, og da budgettet er meget begrænset, er de flotte, fantasifulde dekorationer ofte lavet af papkasser og maling. De indbydende annoncer til deres events laver butikkens 1. assistent Kimmie Engelhard.

Dekorationerne er faktisk så flot udført, at billeder af dem bliver sendt rundt som inspiration i hele verden, så det er bestemt ikke tilfældigt, at Buddy Legetøj i RingStedet har klaret sig så flot i LEGO Brick Championship.

Konkurrencen for 2017 er allerede i fuld gang, og mon ikke Buddy Legetøj i RingStedet har en masse spændende og flotte LEGO events i ærmet i år?

 

/Heidi Taymyr