Kalle fra Ramasjang og Anna Spejlæg optræder på Ringsted Børnefestival 2017!

Ringsted Børnefestival kan nu offentliggøre det femte show på Børnefestivalen d. 10 juni. Det er ikke mindre end Kalle fra Ramasjang og Anna Spejlæg, som spiller op til sang og ballade. Alle børn kender Kalle fra Ramasjang, hvor han finder på at lave lyde på de mærkeligste ting.

Sidste år var Kalle fra Ramasjang også på besøg til Ringsted Børnefestival, og charmerede mere end 700 gæster til Kalle’s show.

I år tager Anna Spejlæg med på Ringsted Børnefestival, og hun har taget sin sangkuffert med.

Publikum skal være med til at trække emner i kufferten, og Anna Spejlæg skal tit bruge nogle frivillige til noget sjovt.

Anna spejlæg elsker at danse og fjolle, og det kan hun ikke gøre alene.

Info om koncert og billetsalg:
Billetpris: 25 kr. ekskl. gebyr
Sted: Ringsted Sport Center, Hal A

Tidspunkt: kl. 13.30

Varighed: 45 minutter

Køb billetter via: www.ringstedboernefestival.dk

Hele musikprogrammet for Ringsted Børnefestival er nu på plads. Med Sebastian Klein, Sigurds Danmarkshistorie, Kalle fra Ramasjang & Anna Spejlæg, Det bedste fra MGP og ikke mindst Adam & Noah, er der oplevelsesgaranti for børn i alle aldre.

Se plakaten i pdf her.

[box]

Info om Ringsted Børnefestival 2017

Alle børn mellem 3-12 år får en kæmpe fest, når Ringsted for anden gang inviterer til børnefestival lørdag den 10. juni 2017.  1 2016 deltog godt 8000 børn og forældre i festen. Det hele kommer til at foregå omkring Ringsted Sport Center.

Der bliver koncerter med gang i, teaterforestillinger, opvisninger og masser af aktiviteter, du kan være med til eller blot kigge på.

Ringsted Børnefestival er henvendt til alle børn i alderen 3-12 år – fra Ringsted og hele Sjælland – og de må hjertens gerne tage deres forældre og søskende med.

Der er gratis adgang til festivalpladsen og til at prøve langt de fleste af aktiviteterne på det store festivalområde.  Mad og drikkevarer kan købes til meget favorable priser.

[/box]

/Pressemeddelelse Ringsted Kongrescenter 23.03.2017