Hvidovre var godt med i den 1. kvartfinale, men i den anden halsede københavnerne efter. Her har Hvidovres anfører Sune Odér den lange arm ude efter Benløses Mathias Glass (77)

Det gik som de fleste havde forventet. Benløse fører 2-0 i kampe efter weekendens to første kvartfinaler. Hvidovre bed dog gevaldigt fra sig i 5-6-nederlaget lørdag, mens der søndag ikke var meget af rafle om i Benløses 9-2-sejr.

Hvidovre bed fra sig
33 points, eller hvad der svarer til 11 sejre, skilte Benløse og Hvidovre i tabellen, da grundspillet var slut. I lørdagens første kvartfinale var det dog ikke til at se, at det var nr. 1 mod Hvidovre, der kom med i slutspillet på yderste mandat.

Kampen begyndte som forventet med Benløse på bolden og Hvidovre med fokus på en stærk defensiv og kontra. Da Benløse i kampens 7. minut scorede to gange med 39 sekunders mellemrum lignede det et spadseretur mod den forventede sejr. Hvidovre ville det dog anderledes og fik reduceret til 2-1 før pausen, og gæsterne svarede også igen, selv om Benløse i anden periode kom foran 4-1.

Andreas Bilenberg fører bolden frem i et godt besøgt Dansk Kabel TV Arena i Ringsted Sportcenter.

Bøge lukkede i tomt mål
Det blev for alvor spændende, da forstadskøbenhavnerne reducerede til 5-4 med seks minutter igen, men Benløse slap med skrækken, da Jacob Bøge afgjorde kampen med en scoring i tomt mål.

Fra 0-1 til 5-1
Hvidovre kom også godt fra land i anden kvartfinale søndag. Gæsterne kom nemlig foran 1-0, men så lukkede Benløse i den grad gaveboden. Fem gange scorede hjemmeholdet inden de første 20 minutter var gået. Blandt andet to mål fra energiske Mathias de Fries, der var en af den der gik forrest efter lørdagens noget rustne præstation. Joel Bergs baghåndsperle til 3-1 skal også lige nævnes.

Benløse fortsatte sin dominans i anden periode, hvor 5-1 blev til 8-1 på tre glimrende mål. Jacob Bøge gik solo i undertal, Daniel Mac Cabe huggede til fra distancen og Tim Jannerup smækkede kuglen i det lange hjørne.

Kræver højere niveau
Undervejs blev hele Benløse-truppen luftet, og i tredje periode nøjedes de to hold med at udveksle et enkelt mål til slutresultatet 9-2.

– Vi fik de to sejre vi kom efter. Lørdagens kamp var noget rod. Vi lavede alt for mange fejl og Hvidovre gjorde det godt. Søndag ramte vi vores niveau meget bedre, men vi bliver nødt til at hæve niveauet i resten af slutspillet, lød vurderingen fra træner Jens Hagbarth efter weekenden.

Benløse mangler nu kun en sejr for at løse billet til semifinalerne, der begynder i påskedagene.

Først venter den 3. kvartfinale lørdag den 25. marts kl. 15 i Hvidovre. En evt. 4. kvartfinale spilles søndag den 26. marts k. 14.30 i Hvidovre, og skal der en 5. kamp til, bliver det  8.-9. april i Ringsted.