SUPERFINALE 2017 d. 20. maj

Sæt X i kalenderen til årets floorballevent i Ringsted Sportcenter / Dansk Kabel TV Arena den 20. maj. Dagen byder på bronzekampe og DM-finaler for damer og herrer, på SuperKidzLiga for de yngste og Danmarks første 60+ stævne for seniorer.

Vi håber naturligvis, at Benløses ligaherrer skal spille på dagen. Og meget gerne guldkampen kl. 18.30.

Følg med på Facebook -> www.fb.com/superfinale

 

Nu begynder slutspillet!

På lørdag kl. 15 tager Benløse Floorball hul på slutspillet og jagten på en plads i DM-finalen, der spilles i Dansk Kabel TV Arena lørdag den 20. maj kl. 18.30 som en del af dansk floorballs store Superfinale.

Benløse blev en suveræn vinder af grundspillet med 10 points ned til nr. 2 og en målscore på +101.

– Vi er stolte over vores sejr i grundspillet og de takter vi har vist. Det var et mål for os at slutte øverst, så vi kunne vælge kvartfinalemodstander først, siger cheftræner Jens Hagbarth.

I historisk perspektiv er der i øvrigt første gang Benløse har vundet grundspillet.

Respekt for Hvidovre

I kvartfinalerne, der spilles bedst af 5 kampe, har Benløse valgt Hvidovre, der sluttede som nr. 8. Benløse slog Hvidovre 12-2 på hjemmebane og 5-0 på udebane. Med de resultater kan det ligne en formsag at ekspedere Hvidovre ud.

– Hvidovre har et godt hold, som vi har respekt for, men der er ingen tvivl om, at vi er favoritter, og at målet er at indløse billet til semifinalen. Det vil være en stor skuffelse, hvis det ikke lykkes, fortsætter Hagbarth.

Han påpeger dog, at kravet til spillerne er, at de går ydmygt til opgaven og tager en kamp ad gangen. Ellers kan eventyret slutte meget brat!

Anfører Niklas Elfving er enig:

– Slutspillet er en ny turnering, hvor vi ikke har vundet noget som helst. Hvidovre har en række giftige profiler, og ligaen er så tæt, at hvis man ikke er der på dagen, så taber man.

Kvartfinalen mod Hvidovre spilles bedst af 5 kampe:

  • Kamp 1: Lørdag 18/3 kl. 15 i Dansk Kabel TV Arena
  • Kamp 2: Søndag 19/3 kl. 18 i Dansk Kabel TV Arena
  • Kamp 3: Lørdag 25/3 kl. 15.30 i Avedøre Idrætscenter
  • kamp 4: Søndag 26/3 kl. 14 i Avedøre Idrætscenter
  • kamp 5: 8. eller 9. april i Ringsted

Hvis det lykkedes Benløse at gå videre fra kvartfinalen venter en semifinaleserie, der også er bedst af 5 kampe. Den starter med to hjemmekampe i Dansk Kabel TV Arena, derefter udekampe i weekenden 29.-30. april og en evt. 5. og afgørende semifinale den 13. maj kl. 15 – også i Dansk Kabel TV Arena.

Slutspillet bliver i øvrigt afbrudt af U19-VM den 3.-7. maj i Växjö i Sverige, hvor Benløse Floorball formentlig har en håndfuld spillere med.

/Pressemeddelelse Benløse Floorball