Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra 18. april til 25. april 2017. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Ringsted.

Kl. 07.29 skete et færdselsuheld på Nordre Ringvej. En 34-årig kvinde fra Ringsted kørte i sin bil af Nordre Ringvej og svingede til venstre, hvorunder hun ramte en 28-årig mandlig cyklist fra Ringsted, der væltede af cyklen. Han blev kørt til sygehus for undersøgelse. Ud fra politiets oplysninger, fik han kun overfladiske skrammer.

Mistænkeligt forhold – Ringsted.

Kl. 11.20 gik to ældre kvinder på fortovet på Anlægsvej. En bordeaux Ford Escort standsede op ved kvinderne. I bilen sad to mænd og en kvinde. Personerne i bilen begyndte at spørge om vej til sygehus, hvilket fik anmelderen til at reagere og gøre de to ældre opmærksomme på, at det formentlig var tricktyve. Bilen kørte dernæst fra stedet med høj fart.

Stor ros til anmelderen for en resolut handling!

Spirituskørsel – Ringsted.

Kl. 22.14 kørte en 42-årig mand fra Stenlille ad Vestmotorvejen sammen med en 51-årig mand fra Sorø. Den 42-årige skulle køre den 51-årige hjem efter en fest. Den 51-årige var påvirket af spiritus, og han var meget provokerende og aggressiv i sin adfærd.

På et tidspunkt togt den 51-årige fat i rattet, og det lykkedes den 42-årige at få bilen ind i nødsporet, hvorefter han forlod bilen medbringende nøglerne til bilen. Politiet blev tilkaldet. Den 51-årige blev sigtet for spirituskørsel og fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i lejlighed – Ringsted.

Kl. 15.27 blev anmeldt om indbrud i en lejlighed på Prinsessevænget, Ringsted. To personer set gående fra stedet. En dør til stedet er opbrudt. Det vides ikke, hvad der evt. er stjålet.

Gerningsmændene beskrives som:

A, mand, 170-180 cm høj, 35-45 år, alm. til kraftig af bygning, mørk i huden, sort korthår

B, mand, 35-45 år, 170-180 cm høj, sort mellemlangt hår.

De to kørte fra stedet i en Ford Mondeo stationcar.

Humanitær eftersøgning – Ringsted

Kl. 09.20 fik politiet en henvendelse om, at en 14-årig dreng fra Ringsted var forsvundet fra sin bopæl i løbet af timerne inden anmeldelsen.

De pårørende vidste ikke, hvor drengen befandt sig, da han ikke havde medbragt sin mobiltelefon og ikke tidligere var gået hjemmefra. Politiet iværksatte en eftersøgning af drengen og underrettede bl.a. bus- og taxaselskaber om den savnede dreng, som tillige blev efterlyst via Twitter.

Kl. ca. 11.40 blev drengen fundet i god behold hos en kammerat og afhentet af de pårørende.

Kørsel i frakendelsestiden i bil med stjålne nummerplader – Parkstræde, Ringsted

Kl. 01.00 sigtede politiet en 25-årig mand fra Ringsted for kørsel i frakendelsestiden i en personbil, som var forsynet med nummerplader, der var meldt stjålet i Rønnede i starten af april måned.

Den 25-åriges personbil var derfor heller ikke registreret, ligesom han ikke havde tegnet en lovpligtig ansvarsforsikring for bilen inden kørsel på offentligt område.

Politiet afhørte den 25-årige til de forskellige sigtelser, hvorefter han forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne imod ham skal afgøres.

Indbrud i perioden
Holbækvej, Benløse, Ringsted
Fluebæksvej, Benløse, Ringsted
Fynsgade, ringsted
Prinsessevænget, Ringsted
Risvangen, Benløse, Ringsted